Restaurant 3

Dit sfeervolle en moderne restaurant biedt u een geslaagd moment voor zowel zakelijke als privé-aangelegenheden!

Informatie

Restaurant 3 is één van de nieuwe restaurants van Evenementenhal Hardenberg. Het restaurant is voorzien van een moderne inrichting en beschikt over alle benodigde technische faciliteiten. Door deze voorzieningen is de zaal uitermate geschikt voor diverse doeleinden. Voor beursbezoekers bevindt deze zaal zich naast de diverse hallen. Hierdoor is het voor een grote bijeenkomst, voorafgaande aan de beurs, een mooie locatie. De zaal is toegankelijk met een eigen entree waardoor een besloten vergadering ook tot de mogelijkheden behoort. Tevens is er een rokersruimte aanwezig in een naast gelegen ruimte, zodat uw gasten niet naar buiten hoeven.

Technische faciliteiten
Restaurant 3 beschikt over alle benodigde technische faciliteiten

Catering
Doordat wij over een eigen keukenbrigade beschikken, is er veel mogelijk op het gebied van de catering. Kies bijvoorbeeld voor een lunch tijdens uw vergadering of sluit een congres af met een warm en koud buffet. Er zijn talloze mogelijkheden, de afdeling Meeting & Events helpt u graag met het maken van de juiste en passende keuze!

Uw meeting of event 
De afgelopen jaren is er binnen Evenementenhal een schat aan ervaring opgebouwd wat betreft het organiseren van evenementen, congressen, concerten, feesten en partijen. Professionaliteit, vakkennis en groot organisatievermogen zijn daarbij de sleutelwoorden. Onze medewerkers van Meetings & Events staan klaar om uw evenement op een unieke wijze volledig te verzorgen, waarbij u zich kunt concentreren op uw eigen vak met het gewenste rendement.

Opstellingen

Onderstaande zaalopstellingen zijn mogelijk in de zaal Restaurant 3:

 • Boardroom opstelling

  Boardroom

  max. 40 personen

 • Cabaret opstelling

  Cabaret

  max. 180 personen

 • Carree opstelling

  Carree

  max. 40 personen

 • Receptie opstelling

  Receptie

  max. 250 personen

 • Theater opstelling

  Theater

  max. 230 personen

 • U-vorm opstelling

  U-vorm

  max. 40 personen