Over ons

Evenementenhal is dé perfecte locatie voor uw vak- en consumentenbeurzen, congressen, (zakelijke) evenementen, vergaderingen, feesten en andere partijen.

Bezoekers

We maken het ‘easy’ om voorafgaand aan een beurs of evenement te registreren en het bezoek voor te bereiden. Ons doel is om bezoekers van onze events een unieke beleving en een kijkje in de toekomst te bieden: Visit the Future. Het is eigenlijk heel simpel. We zijn vastbesloten om beursbezoek ‘easy’ te maken. Toegankelijk en succesvol voor iedereen!

Exposanten

We maken het ‘easy’ om een stand te boeken, maar ook om tijdens de beurs of het evenement producten en diensten aantrekkelijk te presenteren, in contact te komen met prospects en klanten en zaken te doen. Bent u exposant in Evenementenhal? Dan hoeft u zich alleen maar druk te maken om uw eigen doelen van de beursdeelname. De rest? Daar zorgen wij voor!

Organisatoren

We maken het ‘easy’ voor externe partijen die een ruimte willen huren voor een evenement. Het ervaren team van Evenementenhal en Next Level denkt graag met u mee over de invulling van uw event en helpt u bij de voorbereidingen van A tot Z. Hierdoor hoeft u zich over de organisatie geen zorgen te maken, wij nemen u al het werk uit handen.

0
m² totale oppervlakte
0
Beurshallen
0
Congres- en vergaderzalen

Onze locaties

Evenementenhal heeft twee locaties in Nederland. In het midden van Nederland staat een 15.000 m² grote hal in Gorinchem en in het oosten van Nederland staat een 25.000 m² hal in Hardenberg. Op de eerste verdieping van Evenementenhal Gorinchem staat onze unieke eventlocatie Next Level.

Evenementenhal Gorinchem is dé perfecte locatie voor uw vak- en consumentenbeurzen, congressen, (zakelijke) evenementen, vergaderingen, feesten en andere partijen. Gelegen aan de A15 is Evenementenhal in Gorinchem een niet te missen complex met ruime parkeergelegenheid.

U kunt gebruik maken van de eindeloze mogelijkheden door de hal, congreszalen en vergaderzalen af te huren voor uw eigen evenement. Ons gespecialiseerde team denkt graag met u mee over de invulling en is in staat u van A tot Z te ontzorgen in uw voorbereidingen. Ons doel? Een “Easy” en life changing beleving voor bezoekers, exposanten, partijen en bijbehorende communities.

Next Level, dé locatie waar u uw event letterlijk naar een hoger niveau tilt! Next Level is een unieke eventlocatie gelegen op de eerste verdieping van Evenementenhal Gorinchem. Over de gehele breedte van de ruimte loopt een indrukwekkende lichtkoepel waardoor de beleving bij uw evenement centraal staat. De combinatie met de congreszalen zorgt ervoor dat Next Level een perfecte locatie is voor uw zakelijke event.

De ruim opgezette beurshallen in Evenementenhal Hardenberg worden geroemd vanwege hun veelzijdigheid en sfeervolle ambiance. De hallen zijn geschikt voor zowel beurzen, concerten, evenementen, congressen of voor een groot bedrijfsfeest.

Met maar liefst 25.000 m2 aan expositieruimte, is in Hardenberg werkelijk alles mogelijk. En dat alles onder de deskundige en professionele begeleiding van ons team in Hardenberg. We staan voor u klaar om ieder evenement tot in de puntjes te begeleiden. Ervaar het gemak van onze eigen technische dienst die de beurshallen van alle technische faciliteiten kan voorzien.