Vergaderzaal 3

Een multifunctionele ruimte voorzien van moderne presentatiemiddelen.

Informatie

Vergaderzaal 3 is een multifunctionele ruimte, voorzien van moderne presentatiemiddelen en daardoor uitermate geschikt voor een vergadering, workshop of presentatie. Deze zaal is naar eigensmaak in te richten, ideaal dus voor uw workshop of presentatie! Makkelijk bereikbaar vanaf de entree en Hal 1.

Technische faciliteiten
Vergaderzaal 3 kan worden voorzien van alle technische faciliteiten.

Catering
Doordat wij over een eigen keukenbrigade beschikken, is er veel mogelijk op het gebied van de catering. Kies bijvoorbeeld voor een lunch tijdens uw vergadering of sluit een congres af met een warm en koud buffet. Er zijn talloze mogelijkheden, de afdeling Meeting & Events helpt u graag met het maken van de juiste en passende keuze!

Uw meeting of event 
De afgelopen jaren is er binnen Evenementenhal een schat aan ervaring opgebouwd wat betreft het organiseren van evenementen, congressen, concerten, feesten en partijen. Professionaliteit, vakkennis en groot organisatievermogen zijn daarbij de sleutelwoorden. Onze medewerkers van Meetings & Events staan klaar om uw evenement op een unieke wijze volledig te verzorgen, waarbij u zich kunt concentreren op uw eigen vak met het gewenste rendement.

Opstellingen

Onderstaande zaalopstellingen zijn mogelijk in de zaal Vergaderzaal 3:

  • Boardroom opstelling

    Boardroom

    max. 10 personen