Vergaderzaal 1

Vergaderen, presenteren of een seminar? Alles is mogelijk! Ideaal toegankelijk direct bij de hoofdentree.

Informatie

Vergaderzaal 1 is een multifunctionele ruimte, ideaal gelegen in de centrale hal bij de hoofdingang waar diverse zaalindelingen mogelijk zijn. De zaal is standaard uitgerust met een beamer, projectiescherm, flip-over en wifi.

Ideaal te gebruiken voor uw vergadering, presentatie, workshop of bijeenkomst met als eventuele afsluiting een gezellige borrel. Samen met u kan de invulling geheel naar wens worden ingevuld.

Technische faciliteiten
Vergaderzaal 1 is standaard uitgerust met een beamer, projectiescherm, flip-over en wifi.

Catering
Doordat wij over een eigen keukenbrigade beschikken, is er veel mogelijk op het gebied van de catering. Kies bijvoorbeeld voor een lunch tijdens uw vergadering of sluit een congres af met een warm en koud buffet. Er zijn talloze mogelijkheden, de afdeling Meetings & Events helpt u graag met het maken van de juiste en passende keuze!

Uw meeting of event 
De afgelopen jaren is er binnen Evenementenhal een schat aan ervaring opgebouwd wat betreft het organiseren van evenementen, congressen, concerten, feesten en partijen. Professionaliteit, vakkennis en groot organisatievermogen zijn daarbij de sleutelwoorden. Onze medewerkers van Meetings & Events staan klaar om uw evenement op een unieke wijze volledig te verzorgen, waarbij u zich kunt concentreren op uw eigen vak met het gewenste rendement.

Opstellingen

Onderstaande zaalopstellingen zijn mogelijk in de zaal Vergaderzaal 1:

 • Boardroom opstelling

  Boardroom

  max. 20 personen

 • Cabaret opstelling

  Cabaret

  max. 48 personen

 • Carré opstelling

  Carré

  max. 20 personen

 • Receptie opstelling

  Receptie

  max. 80 personen

 • School opstelling

  School

  max. 24 personen

 • Theater opstelling

  Theater

  max. 60 personen

 • U-vorm opstelling

  U-vorm

  max. 24 personen