Vergaderzaal 4

Vergaderzaal 4

Vergaderen, presenteren of een seminar? Alles is mogelijk!

Informatie

De nieuwste vergaderzaal van Evenementenhal Gorinchem. Sinds kort is het 'oude' Restaurant 3 omgetoverd tot een multifunctionele vergaderzaal. Door de grote oppervlakte en de ligging kan deze zaal op meerdere manieren gebruikt en ingericht worden. Tijdens een seminar en/of congres op de begane grond kan deze ruimte uitermate geschikt zijn om te vergaderen, te presenteren of een workshop te geven om een extra touch te geven aan uw evenement.

Technische faciliteiten
Vergaderzaal 4 is standaard uitgerust met een beamer, projectiescherm, flip-over en wifi.

Catering
Doordat wij over een eigen keukenbrigade beschikken, is er veel mogelijk op het gebied van de catering. Kies bijvoorbeeld voor een lunch tijdens uw vergadering of sluit een congres af met een warm en koud buffet. Er zijn talloze mogelijkheden, de afdeling Meetings & Events helpt u graag met het maken van de juiste en passende keuze!

Uw meeting of event 
De afgelopen jaren is er binnen Evenementenhal een schat aan ervaring opgebouwd wat betreft het organiseren van evenementen, congressen, concerten, feesten en partijen. Professionaliteit, vakkennis en groot organisatievermogen zijn daarbij de sleutelwoorden. Onze medewerkers van Meetings & Events staan klaar om uw evenement op een unieke wijze volledig te verzorgen, waarbij u zich kunt concentreren op uw eigen vak met het gewenste rendement.

Opstellingen

Onderstaande zaalopstellingen zijn mogelijk in de zaal Vergaderzaal 4:

 • Boardroom opstelling

  Boardroom

  max. 30 personen

 • Cabaret opstelling

  Cabaret

  max. 60 personen

 • Carré opstelling

  Carré

  max. 30 personen

 • Receptie opstelling

  Receptie

  max. 150 personen

 • Theater opstelling

  Theater

  max. 100 personen

 • U-vorm opstelling

  U-vorm

  max. 30 personen