Congreszaal 1

Bij Evenementenhal Gorinchem is elk evenement in goede handen, of het nu gaat om een congres, symposium of een seminar. De congreszalen op de eerste verdieping bieden u gezamenlijk maar liefst 3.600 m2 aan mogelijkheden, zijn van alle gemakken voorzien en kunnen in de juiste sfeer worden ingericht.

Informatie

De Congreszalen liggen op de eerste verdieping die te bereiken zijn met een roltrap of lift. De zalen zijn beide circa 1.800 m² en zowel los van elkaar als één ruimte te gebruiken. De ruimtes zijn ideaal voor een (kleine) beurs, congres, evenement of kennisplein. Door onze zwarte gordijnen is één ruimte makkelijk te verkleinen naar ruimtes voor bijvoorbeeld workshops, seminars, presentaties of brainstormsessies. De multifunctionaliteit van beide congreszalen bieden zoveel mogelijkheden dat u deze het beste met eigen ogen kunt bewonderen.
Op de voorliggende Galerij kunt u uw gasten verwelkomen en genieten van de vele mogelijkheden, deze ruimte is uitermate geschikt voor ontvangst, opening en borrels. Door het mooie uitzicht over de beursvloer en de gigantisch grote lichtkoepel wordt dit ook wel het pareltje van Evenementenhal Gorinchem genoemd.

Technische faciliteiten
Congreszaal 1 is standaard uitgerust met een beamer, projectiescherm, flip-over en wifi.

Catering
Doordat wij over een eigen keukenbrigade beschikken, is er veel mogelijk op het gebied van de catering. Kies bijvoorbeeld voor een lunch tijdens uw vergadering of sluit een congres af met een warm en koud buffet. Er zijn talloze mogelijkheden, de afdeling Meetings & Events helpt u graag met het maken van de juiste en passende keuze! 

Uw meeting of event 
De afgelopen jaren is er binnen Evenementenhal een schat aan ervaring opgebouwd wat betreft het organiseren van evenementen, congressen, concerten, feesten en partijen. Professionaliteit, vakkennis en groot organisatievermogen zijn daarbij de sleutelwoorden. Onze medewerkers van Meetings & Events staan klaar om uw evenement op een unieke wijze volledig te verzorgen, waarbij u zich kunt concentreren op uw eigen vak met het gewenste rendement.

Opstellingen

Onderstaande zaalopstellingen zijn mogelijk in de zaal Congreszaal 1:

  • Receptie opstelling

    Receptie

    max. 1200 personen

  • Theater opstelling

    Theater

    max. 1200 personen