Zalenoverzicht

Informatie

Evenementenhal Venray ziet er van de buitenkant wellicht robuust en onpersoonlijk uit, maar achter deze grote muren verbergen zich sfeervolle zalen met elk een eigen unieke uitstraling en ambiance.

Evenementenhal Venray is niet alleen een geschikte locatie voor zakelijke, formele bijeenkomsten, maar is ook een uitermate geschikte locatie voor al uw feesten, partijen en informele evenementen. Van grote tot kleine zalen, van oud Hollandse tot modern, van een discotheek tot lounge ruimte; wij hebben het in huis!

Hebt u op zakelijk gebied de organisatie van een personeelsfeest, bedrijfsfeest of jubileum in handen? Of bent u juist privé op zoek naar een locatie voor uw huwelijksfeest, familiefeest of schoolfeest? Wacht niet langer en maak een vrijblijvende afspraak om onze zalen te bezichtigen en om samen te kijken naar de mogelijkheden voor de invulling van uw evenement.

Naast een eigen horecateam beschikt Evenementenhal Venray ook over een eigen keukenbrigade. Onder leiding van onze chef-kok zijn de mogelijkheden op het gebied van de catering eindeloos.

Wij hebben al vele evenementen mogen organiseren en begeleiden. Hierbij is in de afgelopen jaren een schat aan ervaring opgebouwd. Professionaliteit, vakkennis en een groot organisatievermogen zijn hierbij de sleutelwoorden.
Laat ons deze expertise inzetten bij het ondersteunen en begeleiden van uw evenement. Wij staan voor u klaar!

Klik hier voor onze digitale brochure

Nieuwsbrief Ontvang updates en speciaal door u geselecteerde onderwerpen in uw inbox! Aanmelden