Huwelijksfeesten

Allereerst gefeliciteerd met het voornemen om te gaan trouwen!

De dag van je leven, moet worden gevierd in een unieke zaal, waar de mogelijkheden eindeloos zijn en waar alles draait om het bruidspaar en haar gasten.

Wilt u voor deze dag geen standaard zaal, maar een unieke locatie? Bent u op zoek naar een locatie waar de receptie, het diner en het avondfeest in een aparte zaal kunnen plaats vinden maar wel in dezelfde accommodatie? Een locatie welke goed bereikbaar is en beschikt over voldoende parkeergelegenheid? Kijk dan naar de mogelijkheden van Evenementenhal Venray! Wij beschikken over verschillende zalen met allen een eigen ambiance.

Evenementenhal Venray beschikt verder over een eigen horecateam en keukenbrigade onder leiding van onze chef-kok. Hierdoor kunnen wij u op het gebied van de horeca en catering, ook op de juiste wijze adviseren.

Geïnteresseerd welke zalen zich achter die grote muren aan de Voorde 30 bevinden? Neem dan vrijblijvend contact op met de afdeling Meetings & Events. Zij laten u graag de diversiteit aan zalen zien en denken graag met u mee over de invulling van uw huwelijksfeest.

De dag van je leven, een dag om te beleven!

Hieronder kunt u uw gegevens achterlaten en aangeven waar u meer informatie over wenst te ontvangen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • *
  • *
  • *
  • *
bruidsmeisjes.jpg Klik om te vergroten bruidstaart_1.jpg Klik om te vergroten Zaal_Oirlo_6_LR.jpg Klik om te vergroten Zaal_Leunen_5.jpg Klik om te vergroten Venray_plein_LR.jpg Klik om te vergroten

Nieuwsbrief Ontvang updates en speciaal door u geselecteerde onderwerpen in uw inbox! Aanmelden