Familiefeesten

Bij Evenementenhal Venray kunt u ideeën omzetten in een beleving.

Is er een belangrijke gebeurtenis binnen de familie of het gezin? Evenementenhal denkt graag met u mee om deze dag onvergetelijk te maken!

Uw familiefeest is bij ons in goede handen. Bij Evenementenhal Venray kunt u volop aandacht schenken aan uw gasten, wij staan klaar om uw evenement te begeleiden.

Of het gaat om een zakelijke bijeenkomst, een evenement of een onvergetelijk feest, we bieden u graag de passende locatie waar we kunnen inspelen op uw wensen. Evenementenhal Venray beschikt over 13 verschillende sfeervolle zalen met een wisselende capaciteit van 10 tot 4.000 personen welke makkelijk zijn aan te passen aan elke gewenst gezelschap. 

Aan alles gedacht
Compleet ontzorgen, dat is het keurmerk van Evenementenhal Venray. U kunt erop vertrouwen dat alles in goede handen is. Onze ruime ervaring in deze tak van sport is uw garantie voor een geslaagd feest!

Kortom, een gezellig borrel met uw familie of een knalfeest met entertainment, alles is mogelijk! Maak een vrijblijvende afspraak met de afdeling Meetings & Events van Evenementenhal!

Voor meer informatie over onze verschillende zalen klik hier.

Hieronder kunt u uw gegevens achterlaten en aangeven waar u meer informatie over wenst te ontvangen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • *
  • *
  • *
  • *
Brasserie_Merselo_1_LR.jpg Klik om te vergroten Zaal_Leunen_5.jpg Klik om te vergroten

Nieuwsbrief Ontvang updates en speciaal door u geselecteerde onderwerpen in uw inbox! Aanmelden