McGeeny en Ashton winnaars HAL Open, McKinstry en Lorraine Winstanley winnen HAL Masters

20 maart 2017

HAL Open Darts 2017 is gewonnen door Mark McGeeny. De Engelsman versloeg in de finale Danny Noppert. Bij de vrouwen stonden twee Engelse vrouwen tegenover elkaar. Lisa Ashton versloeg Lorraine Winstanley en prolongeerde daarmee haar titel. Winstanley nam een dag later revanche door de HAL Masters te winnen ten koste van Deta Hedman. Bij de mannen won Kyle McKinstry van Wesley Harms. In totaal kwamen afgelopen weekend 890 darters in actie in Evenementenhal Venray.

Op de zaterdag werd het dartsweekend afgetrapt met HAL Open Darts. Lisa Ashton wist haar titel te verdedigen, ze won in de finale van Lorraine Winstanley. Een dag later waren de rollen omgedraaid. Ashton werd in de halve finale verslagen door Winstanley. In de finale versloeg de Engelse Winstanley haar landgenoot Deta Hedman.

 

Mark McGeeny wist – net zoals eerder dit jaar tijdens BAUHAUS Dutch Open Darts – zijn kampioenstitel te pakken tijdens HAL Open Darts. Hij versloeg in de finale de Nederlander Danny Noppert. Op de zondag ging de HAL Masters-titel naar Kyle McKinstry. De Noord-Ier versloeg Wesley Harms uit Nederland.

 

In de jeugdcategorieën prolongeerde Kyana Fraudenfelder haar titel bij de HAL Open Darts. De Nederlandse won in de finale van Lerena Rietbergen. Bij de jongens was Wessel Nijman afgelopen weekend niet te stoppen. Hij won zowel de HAL Open als de HAL Masters. Op zaterdag versloeg hij Ruud de Kock en op zondag pakte hij de HAL Masters-titel ten koste van Mike Jansen.

 

“We kijken terug op een fantastisch weekend met mooie winnaars”, zegt Daisy Lommen namens Evenementenhal. “We willen alle darters bedanken voor hun deelname, maar ook een groot compliment naar alle toeschouwers die zorgden voor een mooie sfeer op beide dagen. En we willen alle sponsoren bedanken, want zonder hen kan dit evenement niet plaatsvinden”, aldus Lommen.

 

Bekijk alle uitslagen op www.halopendarts.nl/uitslagen

Logo_oude_website.jpg Klik om te vergroten

Nieuwsbrief Ontvang updates en speciaal door u geselecteerde onderwerpen in uw inbox! Aanmelden