Jong en oud vindt eigen kampeerboer en -boerin op SVR-Vakantiebeurs

06 februari 2017

Met wat vorst achter de rug en momenteel oplopende temperaturen met hier en daar wat zon wordt door  velen reeds met verlangen uitgekeken naar, en zelfs al plannen gesmeed voor, de komende zomervakantie. Goed bericht voor jong en oud:  zaterdag 11 februari komen de kampeerboeren van de Stichting Vrije Recreatie naar de Evenementenhal te Venray om daar op een unieke SVR-Vakantiebeurs belangstellende recreanten een indruk te geven van de vele mogelijkheden en voordelen van het “kamperen bij de boer”. 

Boerengastvrijheid

Op deze SVR-Vakantiebeurs kan iedereen bij ruim 350 stands met boeren/boerinnen uit binnen- en buitenland daadwerkelijk “zijn eigen kampeerboer en -boerin uitzoeken”. Een voorproefje van de inmiddels spreekwoordelijk geworden boerengastvrijheid bij de SVR is de gratis toegang voor SVR-donateurs, de lage entreeprijs van € 5.00 p.p. voor andere belangstellenden en het gratis parkeren voor iedereen. Bovendien maakt iedere bezoeker kans op het winnen van een gratis vakantie of van kampeerattributen die door de standhouders beschikbaar worden gesteld. De beurs is geopend van 10.00 tot 16.00 uur.

Voor kinderen ook van alles te beleven

Natuurlijk is kamperen op SVR-campings ook superleuk voor gezinnen met jonge kinderen. Op boerderijcampings zijn er natuurlijk de dieren, skelters, trampoline, zandbak en nog veel meer, waar ze zich heerlijk mee kunnen vermaken. Daarom is er op deze beurs ook speciale aandacht voor de kinderen. Er zijn twee “Klaunies” aanwezig die de kinderen gaan vermaken. Neem dus gerust uw kinderen/kleinkinderen mee.

Voor ieder wat wils

Ook in 2017 bieden tweeduizend SVR-campings in binnen- en buitenland, gerund door boeren en particulieren, iedere recreant de vakantie die het best bij hem of haar past. Wilt u kamperen in uw eigen tent, caravan of camper of huurt u liever een zomerhuisje of een gedeelte van de boerderij? De SVR heeft voor ieder wat wils. En dat alles tegen zeer betaalbare tarieven!

Kom ook naar naar de gezellige Evenementenhal Venray en bezoek deze SVR-Vakantiebeurs; grote kans dat u dit jaar uw vakantie viert op het erf van de SVR-kampeerboer.

Meer informatie: SVR, Meerkerk, tel.: 0183-352741 (www.svr.nl)

Logo_SVR.jpg Klik om te vergroten

Nieuwsbrief Ontvang updates en speciaal door u geselecteerde onderwerpen in uw inbox! Aanmelden