Laatste kans om in te schrijven voor HAL Open Darts en HAL Masters

02 maart 2016

Meer dan 500 inschrijvingen zijn al binnen voor HAL Open Darts en HAL Masters, terwijl darters zich nog altijd kunnen inschrijven. Aanmeldingen moeten op 12 maart binnen zijn via www.halopendarts.nl. Het dartsfestijn vindt plaats in Evenementenhal Venray op 19 en 20 maart.

Het deelnemersveld bij de mannen bestaat inmiddels uit honderden darters, waaronder een aantal grote en bekende namen uit de dartswereld: Co Stompé, Danny Noppert, Ted Hankey, Tony O’Shea, Darryl Fitton, Andy Fordham en titelverdediger Martin Adams. Ook bij de vrouwen doen wereldtoppers mee, zoals Lisa Ashton, Trina Gulliver, Aileen de Graaf, Anastasia Dobromyslova en Loirainne Winstanley.

Meedoen aan HAL Open Darts en HAL Masters kan alleen op basis van voorinschrijving via de website van het toernooi: www.halopendarts.nl. Belangrijk is dat inschrijvingen voor 12 maart binnen moeten zijn. Bezoekers kunnen op beide dagen gratis het dartsfeest bezoeken, gratis parkeren.

Op zowel zaterdag als zondag wordt er gespeeld in de categorieën: heren, dames, jongens en meisjes singles (deelname vanaf 8 jaar). Het inschrijfgeld voor heren en dames is 20 euro per dag en voor de jeugd 10 euro per dag. Beide toernooien tellen mee voor de BDO ranking en de Finder Darts Masters ranking.

De kampioenen van HAL Open Darts verdienen een startbewijs voor de Finder Darts Masters 2016 (heren, dames en jongens), Winmau World Masters 2016 (heren, dames, meisjes en jongens) en Lakeside Playoffs (heren en dames). De kampioenen van HAL Masters verdienen een startbewijs voor Winmau World Masters 2016 (heren, dames jongens en meisjes) en Lakeside Playoffs (heren en dames).

Er zijn ook aantrekkelijke arrangementen samengesteld voor deelnemers en gasten. Overnachten op locatie kan al vanaf 89,50 euro per nacht op basis van logies & ontbijt (excl. verblijfsbelasting van 1,50 euro p.p.p.n.). Meer informatie en inschrijven kan via www.halopendarts.nl
Banner_Hal_Open.jpg

_MG_7487.JPG Klik om te vergroten

Nieuwsbrief Ontvang updates en speciaal door u geselecteerde onderwerpen in uw inbox! Aanmelden