Wijn Barcelona-voetballer Andrés Iniesta te proeven in Evenementenhal Venray

10 februari 2016

Andrés Iniesta is één van de beste voetballers ter wereld. De aanvoerder van Barcelona is bovendien eigenaar van een 120 hectare tellende wijngaard in de Spaanse provincie Castilla-La Mancha. De kwaliteitswijnen van Iniesta zijn op 21, 22 en 23 maart te proeven tijdens Horeca & Food Inspiratie in Evenementenhal Venray.

Horeca & Food Inspiratie Venray is dé vakbeurs voor de horeca, gastronomie, catering, foodservice en fastservice. In samenwerking met leveranciers en groothandels uit de regio organiseert Evenementenhal het driedaagse beursfestijn. Bijna 8.000 vakspecialisten uit de foodservice branche bezoeken jaarlijks het culinaire beursevenement. Wijnhuis Bodega Iniesta is in 2016 één van de aanwezige bedrijven op de beursvloer en verzorgen elke beursdag drie wijnproeverijen. Het Spaanse wijnhuis wordt in Venray vertegenwoordigd door Carlos Fernandes.

Presentatie speciale wijnen
Wijnliefhebbers komen in Venray niets tekort. Zo presenteert Wijnspeciaalzaak Belvino speciale wijnen afkomstig uit Noordoost-Spanje, Zuidwest-Frankrijk en uit de hak van de laars van Italië. Alle gepresenteerde wijnen zijn uitermate geschikt voor de horeca, zowel een frisse wijn voor op het terras als een perfecte begeleider bij allerlei gerechten.

Introductie blauwe bessenbonbon
Een culinaire verrassing op Horeca & Food Inspiratie Venray beleven bezoekers op de stand van Blauwebessenland en Sjoeks Choco. Zij bundelen hun krachten en introduceren op de beursvloer een overheerlijke blauwe bessenbonbon. Deze delicatesse symboliseert bovendien de kracht van de streek. De blauwe bessenbonbon is namelijk gemaakt van blauwe bessen uit de Limburgse Peel. Om er vervolgens een heerlijke mouse van te maken die overgoten is met ambachtelijk geproduceerde chocolade.

Live cooking met streekproducten
De beursvloer bruist bovendien van de diverse themapleinen, demonstraties en workshops op de beursvloer. Denk aan live cooking met streekproducten en wijn en wijn-spijs proeverijen. Fijnproevers komen volledig tot hun recht in de speciaal ingerichte Delicatessestraat. Een must voor iedere liefhebber uit de horecabranche.

Horecazaak restylen of verbouwen
Bezoekers ontdekken ook de laatste ontwikkelingen en mogelijkheden op het gebied van restylen of verbouwen van een horecazaak. Zo is Donker Winkelstyling één van de aanwezige bedrijven op de beursvloer om hun unieke 3D-tekeningen te presenteren. Door het gebruik van 3D-tekeningen ontstaat er een beter beeld van de toekomstige zaak.

Future Proof Ondernemen
Venray is bovendien de plek op 21, 22 en 23 maart voor horecaprofessionals om zich bij te praten over de toekomst. Daarom organiseert Koninklijke Horeca Nederland (KHN) een interactieve lezing over ‘Future Proof Ondernemen’. Verschillende horecatrends worden doorlopen en concreet gemaakt met praktijkvoorbeelden veelal horeca gerelateerd. In een sessie van anderhalf uur worden belangstellenden geïnspireerd en geattendeerd op bijvoorbeeld veranderingen in Nederlandse regelgeving.

Exposanten en bezoekersinformatie
De vakbeurs vindt vlak voor Pasen en het terrasseizoen plaats. Ideaal om de laatste benodigdheden in te kopen voor een succesvolle seizoensstart! Meer beursinformatie voor exposanten en bezoekers: www.evenementenhal.nl/horeca. De beurs wordt gehouden op 21, 22 en 23 maart en is op de eerste twee beursdagen te bezoeken van 13.00 tot 21.00 uur. Op de derde beursdag zijn de deuren geopend van 11.00 tot 18.00 uur.

Nieuwsbrief Ontvang updates en speciaal door u geselecteerde onderwerpen in uw inbox! Aanmelden