Hal Open Darts verwelkomt nieuwe sponsor

27 oktober 2015

Hal Open Darts verwelkomt Double M Sound & Light als nieuwe sponsor van dit toernooi. Heeft u ook interesse uw naam aan dit toernooi te verbinden? Neem dan contact op met Peter Bartels. Tel: 0478 519 783 E: peterbartels@evenementenhal.nl

Double M Sound & Light

Al 15 jaar uw partner in verhuur en dienstverlening op het gebied van geluid, licht en audiovisuele apparatuur
Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf wat zich al 15 jaar bezighoud met alle facetten op het gebied van de verhuur van licht, geluid en audiovisuele apparatuur.

Of het nu gaat om een geluidset voor een feestje, een volgspot, of alle apparatuur voor uw evenement. Van microfoon tot een compleet podium met overkapping voorzien van licht en geluid. Bijna niets is bij ons onmogelijk. Wij ondersteunen en ontzorgen u bij het organiseren van elk evenement.

Wij zijn inmiddels sinds de opening van Evenementenhal Venray in 2011, dé huisleverancier van Evenementenhal Venray voor wat betreft audiovisuele apparatuur. Niet alleen voor standhouders maar ook voor de audiovisuele, geluid en licht faciliteiten in de diverse congreszalen en nu ook voor HAL Open Darts.

Via onze website bieden wij de mogelijkheid tot een kijkje in ons bedrijf en te beleven wat onze mogelijkheden zijn, zodat we in de toekomst misschien meer voor elkaar kunnen betekenen. www.doublem-pa.nl

Double_M_Logo_V4_wit.jpg Klik om te vergroten

Nieuwsbrief Ontvang updates en speciaal door u geselecteerde onderwerpen in uw inbox! Aanmelden