Technische Industriële Vakbeurs

18 t/m 20 november 2014

18 t/m 20 november 2014

Dé vakbeurs voor de technische industriële branche.

Informatie

Evenementenhal organiseert ook dit jaar weer drie vakbeurzen voor de technische industriële branche op haar drie locaties in Gorinchem (20,21 en 22 mei), Hardenberg (2,3 en 4 september) en Venray (18,19 en 20 november). Met het aanbod van deze drie regionale technische industriële vakbeurzen biedt Evenementenhal, verspreid over het hele jaar, een landelijke dekking.

Exposantenprofiel

De expositie biedt een compleet platform over de gehele breedte van de technische industrie. Verschillende bedrijven met een verscheidenheid aan producten zijn vertegenwoordigd. De beursvloer wordt gevuld door fabrikanten, toeleveranciers, groothandelaren, importeurs en andere aanverwante bedrijven die actief zijn op het gebied van:

  • Metaalbe- en verwerking
  • Kunststof- en rubberverwerking 
  • Gereedschappen en materialen
  • Industriële automatisering & CAD/CAM
  • Engineering
  • Aandrijftechniek
  • Opleidingsmogelijkheden
  • Oppervlaktebehandeling

NIEUW: TIV Engineering Experience > klik hier voor meer informatie

Dit jaar introduceert de organisatie de unieke TIV Engineering Experience, een reeks workshops over automatisering en digitalisering van processen in de maakindustrie. Ervaar diverse oplossingen voor uw engineering processen en neem gratis deel aan de workshops!

Engineering_Experience_TIV.jpg

Combinatie met VILO

Evenals in 2013 is VILO dit jaar ook een geïntegreerd onderdeel van TIV Venray. Doordat veel bedrijven in de technisch industriële branche dagelijks in aanraking komen met verpakkingen, intern transport, logistiek en opslag vormt het voor u als exposant een interessante combinatie. Door deze combinatie ontstaat een interessante en doelgerichte bezoekersgroep. Dit biedt u de ideale gelegenheid tot relatiebeheer. Lees verder >

Gastvrij concept

Met de full service formule, een goede prijs/kwaliteitsverhouding en een sfeervolle ambiance, is TIV Venray dé vakbeurs bij uitstek om als bedrijf uw gezicht te laten zien. Daarnaast is het voor bezoekers een mooie gelegenheid om in gesprek te komen met één van de interessante deelnemende bedrijven. Dankzij het persoonlijke karakter van deze vakbeurs, kunt u ongedwongen in contact komen nieuwe relaties en bestaande relaties onderhouden. Lees verder >

bestel online
uw kaarten

Bestel online uw e-ticket(s) om toegang te krijgen tot deze beurs.

E-ticket(s) aanvragen

Nieuwsbrief Ontvang updates en speciaal door u geselecteerde onderwerpen in uw inbox! Aanmelden