Technische Industriële Vakbeurs

18 t/m 20 november 2014

18 t/m 20 november 2014

Dé vakbeurs voor de technische industriële branche.

Informatie

Alle segmenten binnen de industrie en logistieke branche zijn bijeengebracht op één locatie. Drie dagen lang was u in de mogelijkheid om u uw producten, diensten en nieuwste innovaties in uw vakgebied te ontdekken op een professionele en zakelijke wijze. In combinatie met VILO werden ook logistieke processen met elkaar verbonden. Een perfecte combinatie die naadloos op elkaar aansloot en u van antwoord kon voorzien. 

Bekijk hieronder de aftermovie!

TIV_VILO_sfeerimpressie.jpg

Exposantenprofiel

De expositie biedt een compleet platform over de gehele breedte van de technische industrie. Verschillende bedrijven met een verscheidenheid aan producten zijn vertegenwoordigd. De beursvloer wordt gevuld door fabrikanten, toeleveranciers, groothandelaren, importeurs en andere aanverwante bedrijven die actief zijn op het gebied van:

  • Metaalbe- en verwerking
  • Kunststof- en rubberverwerking 
  • Gereedschappen en materialen
  • Industriële automatisering & CAD/CAM
  • Engineering
  • Aandrijftechniek
  • Opleidingsmogelijkheden
  • Oppervlaktebehandeling

NIEUW: TIV Engineering Experience > klik hier voor meer informatie

Dit jaar introduceert de organisatie de unieke TIV Engineering Experience, een reeks workshops over automatisering en digitalisering van processen in de maakindustrie. Ervaar diverse oplossingen voor uw engineering processen en neem gratis deel aan de workshops!

Engineering_Experience_TIV.jpg

 

Innovation Wall

Nieuw dit jaar is de Innovation Wall. Hier presenteren verscheidene exposanten hun innovaties.

Lunchbijeenkomst

Op donderdag 20 november verzorgt de Koninklijke Metaalunie weer haar jaarlijkse lunchbijeenkomst, dit keer met het thema ‘Nieuwe technieken, New Business; Wat doen we er mee?’ waarbij ze de deelnemers bijpraten over de kansen die Smart Industry biedt.

Combinatie met VILO

Evenals in 2013 is VILO dit jaar ook een geïntegreerd onderdeel van TIV Venray. Doordat veel bedrijven in de technisch industriële branche dagelijks in aanraking komen met verpakkingen, intern transport, logistiek en opslag vormt het voor u als exposant een interessante combinatie. Door deze combinatie ontstaat een interessante en doelgerichte bezoekersgroep. Dit biedt u de ideale gelegenheid tot relatiebeheer. Lees verder >

Wie ontmoet u?!

 

button_deelnemerslijst_printer.jpg button_plattegrond_printer.jpg

 

Lees alvast de ConnecTIV beursspecial>>

BEURSSPECIAL_ConnecTIV_Venray2014.jpg

Gastvrij concept

Met de full service formule is TIV en VILO Venray hét vakevenement bij uitstek om als bedrijf uw gezicht te laten zien. Daarnaast is het voor u als bezoeker een mooie gelegenheid om in gesprek te komen met één van de interessante deelnemende bedrijven. Dankzij het persoonlijke karakter van deze vakbeurs, kunt u ongedwongen in contact komen nieuwe relaties en bestaande relaties onderhouden.

bestel online
uw kaarten

Bestel online uw e-ticket(s) om toegang te krijgen tot deze beurs.

E-ticket(s) aanvragen

Nieuwsbrief Ontvang updates en speciaal door u geselecteerde onderwerpen in uw inbox! Aanmelden