COVID-19 maatregelen voor exposanten

Meer dan ooit is uw veiligheid één van onze hoogste prioriteiten. Wij stellen alles in het werk om in Evenementenhal de veiligste plek te creëren om elkaar te ontmoeten. Daarom hebben we op verschillende manieren de nodige maatregelen getroffen.

Algemene maatregelen

Voelt u zich ziek, blijf dan thuis

Hoe graag we u ook willen verwelkomen op onze events, wij vragen u om respect te hebben voor de gezondheid en de veiligheid van iedereen. Indien u zich ziek voelt – ook bij milde symptomen van een verkoudheid of koorts, niezen, hoesten en keelpijn – blijf dan a.u.b. thuis.

Registratie via tijdslot

Voor bepaalde events zal de bezoeker tijdens de registratie of tijdens de aankoop van een ticket een specifiek tijdslot voor het bezoek moeten kiezen. Enkel op die manier kunnen de social distancing regels gerespecteerd worden.

Cashless betalen

Om gezondheidsredenen aanvaarden we enkel betalingen via pinpas of creditcard in onze Easyfairs eventlocaties.

Eten & drinken

Wij verzoeken u vriendelijk om voor het eten en drinken de handdesinfectiemiddelen te gebruiken die beschikbaar zijn bij horecapunten. Tijdens het nuttigen van eten & drinken is een zitplaats verplicht.

Bezoekersdichtheid

Om voldoende fysieke afstand te kunnen bewaren, zullen we op ieder moment het aantal mensen aanwezig in de hallen monitoren, in lijn met de richtlijnen van de lokale overheid.

Maximum capaciteit in conferentiezalen

In conferentie- en vergaderzalen zal er steeds een afstand van 1,5 meter tussen de stoelen in acht genomen worden. Dit betekent dat de capaciteit per zaal beperkt is. Een zitplaats is verplicht en het is niet toegestaan om stoelen en tafels te verplaatsen.

Maatregelen voor exposanten

Houd uw stand 'clean'

Plaats niet te veel items op de toonbank of tafel voor een efficiënte reiniging en desinfectie. Het is niet toegestaan om grote schalen met promotionele artikelen of etenswaren neer te zetten voor bezoekers. Ook in uw stand moet onderling 1,5 meter afstand gehouden worden.

Desinfectie

Tijdens onze events zullen oppervlaktes gereinigd worden met ontsmettingsmiddel. De meest aangeraakte oppervlaktes zullen regelmatig gedesinfecteerd worden. De sprayers voldoen aan de strengste hygiënenormen. Wij verzoeken je regelmatig de meubelen in uw stand en producten die door bezoekers worden aangeraakt te desinfecteren.

Handhygiëne

Iedere exposant is verplicht om desinfecterende handgel in de stand te plaatsen. We verzoeken u de handgel vrij toegankelijk te maken voor uw standpersoneel en bezoekers. U kunt de handgel eventueel via de organisatie van het event bestellen. Desinfecterende handgel zal ook overal op het event en in de gemeenschappelijke ruimtes beschikbaar zijn.

Social distancing

Wij vragen u vriendelijk om steeds een afstand van 1,5 meter te bewaren. Dit geldt ook voor standpersoneel en bezoekers in de stand.

Vermijd fysiek contact

Wij vragen u vriendelijk geen handen te schudden met bezoekers of mede-exposanten van de beurs.

Registratie standpersoneel

Zorg ervoor dat standpersoneel vooraf geregistreerd is via de organisatie van het event. Zonder registratie kan standpersoneel de beursvloer niet betreden. Het is niet langer mogelijk om standpersoneel ter plaatse nog te registreren.

Plexiglas schermen

Er worden plexiglas schermen geplaatst bij infopunten, cateringpunten en alle andere balies die bemand zijn tijdens het event. Indien u een plexiglas scherm in uw stand wilt plaatsen, kunt u deze bestellen via de organisatie van het event.

Uiteraard wilt u ook uw relaties veilig ontvangen.
Klik op de button om te lezen welke maatregelen wij treffen voor bezoekers.