COVID-19 maatregelen voor bezoekers

Meer dan ooit is uw veiligheid één van onze hoogste prioriteiten. Wij stellen alles in het werk om in Evenementenhal de veiligste plek te creëren om elkaar te ontmoeten. Daarom hebben we op verschillende manieren de nodige maatregelen getroffen.

Voorafgaand aan uw bezoek

Voorafgaand aan uw bezoek nemen wij de volgende maatregelen in acht:

Online registratie

Registreer u voor elk event, registratie op het event is niet langer mogelijk.

Voelt u zich ziek, blijf dan thuis

Hoe graag we u ook willen verwelkomen op onze events, wij vragen u om respect te hebben voor de gezondheid en de veiligheid van iedereen. Indien u zich ziek voelt – ook bij milde symptomen van een verkoudheid of koorts, niezen, hoesten of keelpijn – blijf dan a.u.b. thuis.

Registratie via tijdslot

Voor bepaalde events zult u tijdens de registratie of tijdens de aankoop van uw ticket een specifiek tijdslot voor uw bezoek moeten kiezen. Enkel op die manier kunnen de social distancing regels gerespecteerd worden.

Online voorbereiding

Via de website van de events kunt u uw bezoek zo efficiënt mogelijk voorbereiden. U kunt de exposantenlijst raadplegen en vooraf inplannen welke bedrijven u wilt zien.

Tijdens uw bezoek

Tijdens uw bezoek nemen wij de volgende maatregelen in acht:

Social distancing

Wij vragen u vriendelijk om steeds een afstand van 1,5 meter te bewaren.

Vermijd fysiek contact

Er mag geen lichamelijk contact zijn bij de begroeting: geen handen geven en niet kussen.

Bezoekersdichtheid

Om voldoende fysieke afstand te kunnen bewaren, zullen we op ieder moment het aantal mensen aanwezig in de hallen monitoren, in lijn met de richtlijnen van de lokale overheid.

Desinfectie

Tijdens onze events zullen oppervlaktes gereinigd worden met ontsmettingsmiddel. De meest aangeraakte oppervlaktes zullen regelmatig gedesinfecteerd worden. De sprayers voldoen aan de strengste hygiënenormen.

Handhygiëne

Desinfecterende handgel zal overal op het event en in de gemeenschappelijke ruimtes beschikbaar zijn. Ontsmet uw handen regelmatig!

Cashless betalen

Om gezondheidsredenen aanvaarden we enkel betalingen via pinpas of creditcard in onze Easyfairs eventlocaties.

Looplijnen

Indien gangpaden voldoende breed zijn om bezoekers in beide richtingen toe te laten, vragen wij u de looplijnen te respecteren die de looprichting aangeven.

Eten & drinken

Wij verzoeken u vriendelijk om voor het eten en drinken de handdesinfectiemiddelen te gebruiken die beschikbaar zijn bij horecapunten. Tijdens het nuttigen van eten en drinken is een zitplaats verplicht.

Plexiglas schermen

Er worden plexiglas schermen geplaatst bij infopunten, cateringpunten en alle andere balies die bemand zijn tijdens het event.


Maximum capaciteit in conferentiezalen

In conferentiezalen zal er steeds een afstand van 1,5 meter tussen de stoelen in acht genomen worden. Dit betekent dat de capaciteit per zaal beperkt is, dus kom op tijd. Een zitplaats is verplicht en het is niet toegestaan om stoelen en tafels te verplaatsen.

Alle informatie kunt u in de flyer nog eens nalezen