Corridor 2

Congreszaal 1

perfect voor uw congres, huisbeurs en productpresentatie

Informatie

Corridor 2 is gelegen op de begane grond en is vanuit de entree en vanaf de beursvloer makkelijk te bereiken. Afhankelijk van uw wensen kunt het daglicht toelaten in deze zaal. Ongekende mogelijkheden biedt deze zaal. Niet alleen omdat de zaal gelijkvloers is, maar ook omdat u het naar uw eigen wensen kunt (laten) inrichten.

Technische faciliteiten
Corridor 2 kan van alle technische faciliteiten worden voorzien.

Catering
Doordat wij over een eigen keukenbrigade beschikken, is er veel mogelijk op het gebied van de catering. Kies bijvoorbeeld voor een lunch tijdens uw vergadering of sluit een congres af met een warm en koud buffet. Er zijn talloze mogelijkheden. De afdeling Meeting & Events helpt u graag met het maken van de juiste en passende keuze! 

Uw meeting of event 
De afgelopen jaren is er binnen Evenementenhal een schat aan ervaring opgebouwd wat betreft het organiseren van evenementen, congressen, concerten, feesten en partijen. Professionaliteit, vakkennis en groot organisatievermogen zijn daarbij de sleutelwoorden. Onze medewerkers van Meetings & Events staan klaar om uw evenement op een unieke wijze volledig te verzorgen, waarbij u zich kunt concentreren op uw eigen vak met het gewenste rendement.

 

 

Opstellingen

Onderstaande zaalopstellingen zijn mogelijk in de zaal Corridor 2 :

  • Theater opstelling

    Theater

    max. 700 personen