Oirlo

Oirlo
Indrukwekkend en informeel

Informatie

Wilt u uw zakelijke bijeenkomst eens in een andere setting organiseren? Minder stijf en formeel, waarbij er meer mogelijkheden tot interactie zijn? Informeer dan naar de mogelijkheden van zaal Oirlo. Deze zaal is voorzien van een vast podium, eigen lichtplan en geluidsinstallatie, een balkon en diverse bars.

Technische faciliteiten
Zaal Oirlo beschikt over een lichtplan en geluidsinstallatie. Indien u gebruik wenst te maken van overige audiovisuele middelen kunnen wij dit voor u verzorgen.

Catering
Doordat wij over een eigen keukenbrigade beschikken, is er veel mogelijk op het gebied van de catering. Kies bijvoorbeeld voor een lunch tijdens uw vergadering of sluit een congres af met een warm en koud buffet. Er zijn talloze mogelijkheden. De afdeling Meeting & Events helpt u graag met het maken van de juiste en passende keuze!

Uw meeting of event 
De afgelopen jaren is er binnen Evenementenhal een schat aan ervaring opgebouwd wat betreft het organiseren van evenementen, congressen, concerten, feesten en partijen. Professionaliteit, vakkennis en groot organisatievermogen zijn daarbij de sleutelwoorden. Onze medewerkers van Meetings & Events staan klaar om uw evenement op een unieke wijze volledig te verzorgen, waarbij u zich kunt concentreren op uw eigen vak met het gewenste rendement.

Opstellingen

Onderstaande zaalopstellingen zijn mogelijk in de zaal Oirlo:

  • Receptie opstelling

    Receptie

    max. 1850 personen