Leunen

Leunen
Informele zaal voor kleine en grote groepen.

Informatie

Een zaal waar u op vier verschillende niveaus kunt genieten van een hapje en een drankje. Deze zaal is voorzien van diverse bars en een podium waar u op informele wijze een bijeenkomst kunt organiseren. Zaal Leunen is in zijn geheel of in gedeeltes te gebruiken doordat deze in compartimenten kan worden verdeeld. Zo verkrijgt u met zowel een grote als kleine groep een gezellige sfeer. 

Technische faciliteiten
Zaal Leunen beschikt over een lichtplan en geluidsinstallatie. Indien u gebruik wenst te maken van overige audiovisuele middelen kunnen wij dit voor u verzorgen.

Catering
Doordat wij over een eigen keukenbrigade beschikken, is er veel mogelijk op het gebied van de catering. Kies bijvoorbeeld voor een lunch tijdens uw vergadering of sluit een congres af met een warm en koud buffet. Er zijn talloze mogelijkheden. De afdeling Meeting & Events helpt u graag met het maken van de juiste en passende keuze!

Uw meeting of event 
De afgelopen jaren is er binnen Evenementenhal een schat aan ervaring opgebouwd wat betreft het organiseren van evenementen, congressen, concerten, feesten en partijen. Professionaliteit, vakkennis en groot organisatievermogen zijn daarbij de sleutelwoorden. Onze medewerkers van Meetings & Events staan klaar om uw evenement op een unieke wijze volledig te verzorgen, waarbij u zich kunt concentreren op uw eigen vak met het gewenste rendement.

Opstellingen

Onderstaande zaalopstellingen zijn mogelijk in de zaal Leunen:

  • Receptie opstelling

    Receptie

    max. 500 personen