Venray plein

Venray plein
Multifunctioneel hart van het Congrescentrum

Informatie

Zoals Venray als middelpunt tussen de kerkdorpen is gevestigd, zo vormt het Venray plein het hart van het Congrescentrum. Vanaf dit plein zijn alle zalen, met namen van de kerkdorpen rondom Venray, te bereiken. Een centraal plein op de begane grond gelegen voorzien van een vast podium en ruime bar. Doordat deze zaal niet beschikt over een vast stoelen plan, is het Venray plein multifunctioneel te gebruiken.

De Vide is bij het Venray plein te betrekken, zodat u meer plaats kunt bieden aan uw gasten. Mocht het Venray plein niet voldoende plaats bieden voor uw bijeenkomst, vraag dan eens naar de overige mogelijkheden. Wij hebben de expertise in huis om een beurshal om te toveren naar een ruimte voor uw seminar of congres. 

Technische faciliteiten
Het Venray plein kan worden voorzien van alle benodigde technische faciliteiten.

Catering
Doordat wij over een eigen keukenbrigade beschikken, is er veel mogelijk op het gebied van de catering. Kies bijvoorbeeld voor een lunch tijdens uw vergadering of sluit een congres af met een warm en koud buffet. Er zijn talloze mogelijkheden. De afdeling Meeting & Events helpt u graag met het maken van de juiste en passende keuze!

Uw meeting of event 
De afgelopen jaren is er binnen Evenementenhal een schat aan ervaring opgebouwd wat betreft het organiseren van evenementen, congressen, concerten, feesten en partijen. Professionaliteit, vakkennis en groot organisatievermogen zijn daarbij de sleutelwoorden. Onze medewerkers van Meetings & Events staan klaar om uw evenement op een unieke wijze volledig te verzorgen, waarbij u zich kunt concentreren op uw eigen vak met het gewenste rendement.

Opstellingen

Onderstaande zaalopstellingen zijn mogelijk in de zaal Venray plein:

 • Diner opstelling

  Diner

  max. 400 personen

 • Receptie opstelling

  Receptie

  max. 700 personen

 • Theater opstelling

  Theater

  max. 350 personen