Bar Oostrum

Bar Oostrum
Een bar met een open karakter

Informatie

Bar Oostrum is gelegen op de eerste verdieping van ons Congrescentrum. Een open karakter symboliseert deze zaal. Bar Oostrum straalt een warme, informele sfeer uit en is daardoor ideaal geschikt voor de ontvangst voorafgaande aan uw bijeenkomst, een lunch of voor een borrel na afloop van een bespreking. Wanneer Bar Oostrum te weinig plaats biedt voor uw gasten, kunnen de Vide en Brasserie Merselo bij het geheel betrokken worden. Evenals Bar Oostrum stralen deze ruimtes een open en informele sfeer uit.

Technische faciliteiten
Bar Oostrum kan worden voorzien van alle benodigde technische faciliteiten.

Catering
Doordat wij over een eigen keukenbrigade beschikken, is er veel mogelijk op het gebied van de catering. Kies bijvoorbeeld voor een lunch tijdens uw vergadering of sluit een congres af met een warm en koud buffet. Er zijn talloze mogelijkheden. De afdeling Meeting & Events helpt u graag met het maken van de juiste en passende keuze!

Uw meeting of event 
De afgelopen jaren is er binnen Evenementenhal een schat aan ervaring opgebouwd wat betreft het organiseren van evenementen, congressen, concerten, feesten en partijen. Professionaliteit, vakkennis en groot organisatievermogen zijn daarbij de sleutelwoorden. Onze medewerkers van Meetings & Events staan klaar om uw evenement op een unieke wijze volledig te verzorgen, waarbij u zich kunt concentreren op uw eigen vak met het gewenste rendement.

Opstellingen

Onderstaande zaalopstellingen zijn mogelijk in de zaal Bar Oostrum:

  • Diner opstelling

    Diner

    max. 106 personen

  • Receptie opstelling

    Receptie

    max. 300 personen