Brasserie Merselo

Brasserie Merselo
sfeervol en gezellig

Informatie

Bent u op zoek naar een zaal met een knusse, maar open uitstraling? Dan is Brasserie Merselo wellicht dé zaal die aan uw wensen voldoet. Deze zaal in oud Hollandse sfeef is gelegen op de eerste verdieping naast Bar Oostrum en Zaal Castenray. Door de informele sfeer is deze ruimte prima te gebruiken als ontvangstruimte voorafgaande aan uw bijeenkomst, een lunch of voor een borrel na afloop van een bespreking. De Vide en Bar Oostrum zijn goed bij Brasserie Merselo te betrekken om een groter aantal gasten te kunnen ontvangen.

Technische faciliteiten
Brasserie Merselo kan worden voorzien van alle benodigde technische faciliteiten.

Catering
Doordat wij over een eigen keukenbrigade beschikken, is er veel mogelijk op het gebied van de catering. Kies bijvoorbeeld voor een lunch tijdens uw vergadering of sluit een congres af met een warm en koud buffet. Er zijn talloze mogelijkheden. De afdeling Meeting & Events helpt u graag met het maken van de juiste en passende keuze!

Uw meeting of event 
De afgelopen jaren is er binnen Evenementenhal een schat aan ervaring opgebouwd wat betreft het organiseren van evenementen, congressen, concerten, feesten en partijen. Professionaliteit, vakkennis en groot organisatievermogen zijn daarbij de sleutelwoorden. Onze medewerkers van Meetings & Events staan klaar om uw evenement op een unieke wijze volledig te verzorgen, waarbij u zich kunt concentreren op uw eigen vak met het gewenste rendement.

Opstellingen

Onderstaande zaalopstellingen zijn mogelijk in de zaal Brasserie Merselo:

  • Diner opstelling

    Diner

    max. 25 personen

  • Receptie opstelling

    Receptie

    max. 120 personen