Zaal Heide

Vergaderzaal 3
Multifunctioneel!

Informatie

Op zoek naar een zaal voor een middelgrote groep met een formele uitstraling? Vraag dan naar de mogelijkheden van zaal Heide. De zaal is voorzien van moderne presentatiemiddelen gelegen op de eerste verdieping van het Congrescentrum. Zaal Heide is uitermate geschikt voor een vergadering, training of presentatie met een zakelijk karakter. 

Technische faciliteiten
Zaal Heide beschikt over alle benodigde technische faciliteiten.

Catering
Doordat wij over een eigen keukenbrigade beschikken, is er veel mogelijk op het gebied van de catering. Kies bijvoorbeeld voor een lunch tijdens uw vergadering of sluit een congres af met een warm en koud buffet. Er zijn talloze mogelijkheden. De afdeling Meeting & Events helpt u graag met het maken van de juiste en passende keuze!

Uw meeting of event 
De afgelopen jaren is er binnen Evenementenhal een schat aan ervaring opgebouwd wat betreft het organiseren van evenementen, congressen, concerten, feesten en partijen. Professionaliteit, vakkennis en groot organisatievermogen zijn daarbij de sleutelwoorden. Onze medewerkers van Meetings & Events staan klaar om uw evenement op een unieke wijze volledig te verzorgen, waarbij u zich kunt concentreren op uw eigen vak met het gewenste rendement.

Opstellingen

Onderstaande zaalopstellingen zijn mogelijk in de zaal Zaal Heide:

 • Boardroom opstelling

  Boardroom

  max. 24 personen

 • Cabaret opstelling

  Cabaret

  max. 42 personen

 • Carre opstelling

  Carre

  max. 28 personen

 • Diner opstelling

  Diner

  max. 88 personen

 • Receptie opstelling

  Receptie

  max. 130 personen

 • Theater opstelling

  Theater

  max. 70 personen

 • U-vorm opstelling

  U-vorm

  max. 22 personen