Zaal Ysselsteyn

Vergaderzaal 2
Van alle gemakken voorzien!

Informatie

Een multifunctionele vergaderruimte gelegen op de eerste verdieping van ons Congrescentrum, voorzien van moderne presentatiemiddelen. Zaal Ysselsteyn heeft geen vaste stoelzetting, waardoor de zaal geheel naar uw wensen ingericht kan worden. Deze zaal beschikt daarnaast over een vaste bar, zodat deze zaal multifunctioneel te gebruiken is. Maak gebruik van zaal Ysselsteyn als u een zakelijke bijeenkomst wilt organiseren voor een middelgrote groep. 

Technische faciliteiten
Zaal Ysselsteyn beschikt over alle benodigde technische faciliteiten.

Catering
Zaal Ysselsteyn beschikt over een eigen bar. Daarnaast beschikt de evenementenhal over een eigen keukenbrigade. Er is veel mogelijk op het gebied van de catering. Kies bijvoorbeeld voor een lunch tijdens uw vergadering of sluit een congres af met een warm en koud buffet. Er zijn talloze mogelijkheden. De afdeling Meeting & Events helpt u graag met het maken van de juiste en passende keuze!

Uw meeting of event 
De afgelopen jaren is er binnen Evenementenhal een schat aan ervaring opgebouwd wat betreft het organiseren van evenementen, congressen, concerten, feesten en partijen. Professionaliteit, vakkennis en groot organisatievermogen zijn daarbij de sleutelwoorden. Onze medewerkers van Meetings & Events staan klaar om uw evenement op een unieke wijze volledig te verzorgen, waarbij u zich kunt concentreren op uw eigen vak met het gewenste rendement.

Opstellingen

Onderstaande zaalopstellingen zijn mogelijk in de zaal Zaal Ysselsteyn:

 • Boardroom opstelling

  Boardroom

  max. 40 personen

 • Cabaret opstelling

  Cabaret

  max. 118 personen

 • Carre opstelling

  Carre

  max. 56 personen

 • Diner opstelling

  Diner

  max. 162 personen

 • Receptie opstelling

  Receptie

  max. 280 personen

 • Theater opstelling

  Theater

  max. 180 personen

 • U-vorm opstelling

  U-vorm

  max. 44 personen