Venray plein

Venray plein

Multifunctioneel hart van het Evenementencentrum

Informatie

Zoals Venray als middelpunt tussen de kerkdorpen is gevestigd, zo vormt het Venray plein het hart van het congres- en evenementencentrum. Vanaf dit plein zijn alle zalen, met namen van de kerkdorpen rondom Venray, te bereiken. Een centraal plein op de begane grond gelegen voorzien van een vast podium en een robuuste ronde bar.
Een receptie, bedrijfsfeest, familiefeest of ander evenement; in deze zaal zijn de mogelijkheden eindeloos!

De Vide, op de eerste verdieping gelegen, is bij het Venray plein te betrekken. Op deze manier kunt u meer plaats aan uw gasten bieden en creëert u een soort arena waarbij u van bovenaf op het Venray plein kijkt.

 

Technische faciliteiten
Venray plein beschikt over alle benodigde technische faciliteiten.

Catering
Doordat wij over een eigen keukenbrigade beschikken, is er veel mogelijk op het gebied van de catering. Kies bijvoorbeeld voor een lunch tijdens uw vergadering of sluit een congres af met een warm en koud buffet. Er zijn talloze mogelijkheden. De afdeling Meeting & Events helpt u graag met het maken van de juiste en passende keuze! 

Uw meeting of event 
De afgelopen jaren is er binnen Evenementenhal een schat aan ervaring opgebouwd wat betreft het organiseren van evenementen, congressen, concerten, feesten en partijen. Professionaliteit, vakkennis en groot organisatievermogen zijn daarbij de sleutelwoorden. Onze medewerkers van Meetings & Events staan klaar om uw evenement op een unieke wijze volledig te verzorgen, waarbij u zich kunt concentreren op uw eigen vak met het gewenste rendement.

Handtekening_360.jpgLoop nu virtueel door ons Evenementencentrum.

 

Opstellingen

Onderstaande zaalopstellingen zijn mogelijk in de zaal Venray plein:

 • Diner opstelling

  Diner

  max. 400 personen

 • Receptie opstelling

  Receptie

  max. 700 personen

 • Theater opstelling

  Theater

  max. 350 personen