Zaal Oirlo

Oirlo

Indrukwekkende sfeervolle ambiance

Informatie

Zoek niet verder als u op zoek bent naar een locatie voor een onvergetelijk evenement waar iets gevierd mag worden. Een indrukwekkende (disco)zaal met een vast podium, diverse bars, een grote dansvloer en een eigen lichtinstallatie.
De rondingen, nisjes en verhogingen in deze zaal, maken het geheel extra gezellig. Een eigen interieur en uitstraling is aan deze zaal gebonden. Volop mogelijkheden voor een personeelsfeest, familiefeest of een schoolfeest.

 

Technische faciliteiten
Zaal Oirlo beschikt over een lichtplan en geluidsinstallatie. Indien u gebruik wenst te maken van overige audiovisuele middelen kunnen wij dit voor u verzorgen.

Catering
Doordat wij over een eigen keukenbrigade beschikken, is er veel mogelijk op het gebied van de catering. Kies bijvoorbeeld voor een lunch tijdens uw vergadering of sluit een congres af met een warm en koud buffet. Er zijn talloze mogelijkheden. De afdeling Meeting & Events helpt u graag met het maken van de juiste en passende keuze! 

Uw meeting of event 
De afgelopen jaren is er binnen Evenementenhal een schat aan ervaring opgebouwd wat betreft het organiseren van evenementen, congressen, concerten, feesten en partijen. Professionaliteit, vakkennis en groot organisatievermogen zijn daarbij de sleutelwoorden. Onze medewerkers van Meetings & Events staan klaar om uw evenement op een unieke wijze volledig te verzorgen, waarbij u zich kunt concentreren op uw eigen vak met het gewenste rendement.

Handtekening_360.jpgLoop nu virtueel door ons Evenementencentrum.

 

Opstellingen

Onderstaande zaalopstellingen zijn mogelijk in de zaal Zaal Oirlo:

  • Receptie opstelling

    Receptie

    max. 1850 personen