Zaal Leunen

Leunen

Gezellig en sfeervol voor kleine en grote groepen

Informatie

Een zaal met vier verschillende niveaus, diverse bars, een dansvloer, podium en een geheel eigen uitstraling. Deze zaal is ideaal geschikt voor kleine en grote gezelschappen, doordat de zaal in verschillende compartimenten op te delen is. De sfeer blijft op deze wijze intiem en gezellig.

Als u op zoek bent naar een zaal voor een personeelsfeest, huwelijksfeest of feest ter ere van een jubileum, adviseer ik u eens een kijkje te nemen in deze zaal. Een geheel eigen inrichting karakteriseert deze zaal.

 

Technische faciliteiten
Zaal Leunen beschikt over een lichtplan en geluidsinstallatie. Indien u gebruik wenst te maken van overige audiovisuele middelen kunnen wij dit voor u verzorgen.

Catering
Doordat wij over een eigen keukenbrigade beschikken, is er veel mogelijk op het gebied van de catering. Kies bijvoorbeeld voor een lunch tijdens uw vergadering of sluit een congres af met een warm en koud buffet. Er zijn talloze mogelijkheden. De afdeling Meeting & Events helpt u graag met het maken van de juiste en passende keuze! 

Uw meeting of event 
De afgelopen jaren is er binnen Evenementenhal een schat aan ervaring opgebouwd wat betreft het organiseren van evenementen, congressen, concerten, feesten en partijen. Professionaliteit, vakkennis en groot organisatievermogen zijn daarbij de sleutelwoorden. Onze medewerkers van Meetings & Events staan klaar om uw evenement op een unieke wijze volledig te verzorgen, waarbij u zich kunt concentreren op uw eigen vak met het gewenste rendement.

Handtekening_360.jpgLoop nu virtueel door ons Evenementencentrum.

 

 

Opstellingen

Onderstaande zaalopstellingen zijn mogelijk in de zaal Zaal Leunen:

  • Receptie opstelling

    Receptie

    max. 500 personen