Braserie Merselo

Brasserie Merselo

Intiem en gezellig

Informatie

Bent u op zoek naar een ruimte voor een kleiner gezelschap, waarbij intiem en gezellig de sleutelwoorden zijn? Kies dan voor Brasserie Merselo. Deze zaal in oud Hollandse sfeer is gelegen op de eerste verdieping van ons Evenementencentrum en heeft een knusse en gezellige uitstraling.

Brasserie Merselo is ideaal geschikt voor familiefeesten en borrels voor kleinere gezelschappen.

De Vide en Bar Oostrum zijn goed bij Brasserie Merselo te betrekken om een groter aantal gasten te kunnen ontvangen.

 

Technische faciliteiten
Bar Oostrum beschikt over alle benodigde technische faciliteiten.

Catering
Doordat wij over een eigen keukenbrigade beschikken, is er veel mogelijk op het gebied van de catering. Kies bijvoorbeeld voor een lunch tijdens uw vergadering of sluit een congres af met een warm en koud buffet. Er zijn talloze mogelijkheden. De afdeling Meeting & Events helpt u graag met het maken van de juiste en passende keuze! 

Uw meeting of event 
De afgelopen jaren is er binnen Evenementenhal een schat aan ervaring opgebouwd wat betreft het organiseren van evenementen, congressen, concerten, feesten en partijen. Professionaliteit, vakkennis en groot organisatievermogen zijn daarbij de sleutelwoorden. Onze medewerkers van Meetings & Events staan klaar om uw evenement op een unieke wijze volledig te verzorgen, waarbij u zich kunt concentreren op uw eigen vak met het gewenste rendement.

Handtekening_360.jpgLoop nu virtueel door ons Evenementencentrum.

 

Opstellingen

Onderstaande zaalopstellingen zijn mogelijk in de zaal Braserie Merselo:

  • Diner opstelling

    Diner

    max. 25 personen

  • Receptie opstelling

    Receptie

    max. 120 personen