Zaal Geijsteren

Zaal Geijsteren
Frisse zaal met daglicht

Informatie

Zaal 4 is gelegen op de eerste verdieping van het Congrescentrum en is zowel vanaf de entree als vanaf de beursvloer makkelijk te bereiken.
Volop daglicht kenmerkt deze zaal. De glazen pui geeft de zaal een open en frisse uitstraling. Deze ruimte kan naar uw wensen ingericht worden waardoor het multifunctioneel te gebruiken.

Technische faciliteiten
Zaal Geijsteren kan worden voorzien van alle nodige audiovisuele middelen.

Catering
Doordat wij over een eigen keukenbrigade beschikken, is er veel mogelijk op het gebied van de catering. Kies bijvoorbeeld voor een lunch tijdens uw vergadering of sluit een congres af met een warm en koud buffet. Er zijn talloze mogelijkheden. De afdeling Meeting & Events helpt u graag met het maken van de juiste en passende keuze!

Uw meeting of event
De afgelopen jaren is er binnen Evenementenhal een schat aan ervaring opgebouwd wat betreft het organiseren van evenementen, congressen, concerten, feesten en partijen. Professionaliteit, vakkennis en groot organisatievermogen zijn daarbij de sleutelwoorden. Onze medewerkers van Meetings & Events staan klaar om uw evenement op een unieke wijze volledig te verzorgen, waarbij u zich kunt concentreren op uw eigen vak met het gewenste rendement.

Handtekening_360.jpgLoop nu virtueel door ons Evenementencentrum.

Opstellingen

Onderstaande zaalopstellingen zijn mogelijk in de zaal Zaal Geijsteren:

  • Receptie opstelling

    Receptie

    max. 130 personen