Zaal Blitterswijck

Zaal Blitterswijck

Moderne zaal met daglicht

Informatie

Zaal Blitterswijck is gelegen op de eerste verdieping en is zowel vanaf de entree als vanaf de beursvloer makkelijk te bereiken. Het daglicht dat in deze zaal aanwezig is, geeft de zaal een frisse uitstraling. Deze ruimte kan naar uw wensen ingericht worden waardoor het multifunctioneel te gebruiken is.

 

Technische faciliteiten
Zaal Blitterswijck beschikt over alle benodigde technische faciliteiten.

Catering
Doordat wij over een eigen keukenbrigade beschikken, is er veel mogelijk op het gebied van de catering. Kies bijvoorbeeld voor een lunch tijdens uw vergadering of sluit een congres af met een warm en koud buffet. Er zijn talloze mogelijkheden. De afdeling Meeting & Events helpt u graag met het maken van de juiste en passende keuze! 

Uw meeting of event 
De afgelopen jaren is er binnen Evenementenhal een schat aan ervaring opgebouwd wat betreft het organiseren van evenementen, congressen, concerten, feesten en partijen. Professionaliteit, vakkennis en groot organisatievermogen zijn daarbij de sleutelwoorden. Onze medewerkers van Meetings & Events staan klaar om uw evenement op een unieke wijze volledig te verzorgen, waarbij u zich kunt concentreren op uw eigen vak met het gewenste rendement.

Handtekening_360.jpgLoop nu virtueel door ons Evenementencentrum.

 

Opstellingen

Onderstaande zaalopstellingen zijn mogelijk in de zaal Zaal Blitterswijck:

  • Diner opstelling

    Diner

    max. 100 personen

  • Receptie opstelling

    Receptie

    max. 230 personen