Zaal Heide

Zaal Heide

Multifunctioneel!

Informatie

Op zoek naar een zaal voor een middelgrote groep? Vraag dan eens naar de mogelijkheden van zaal Heide. Een zaal die is voorzien van moderne presentatiemiddelen gelegen op de eerste verdieping van het Evenementencentrum.
Verder kan de zaalzetting van deze ruimte naar uw wensen gezet worden, waardoor de ruimte multifunctioneel te gebruiken is.

 

Technische faciliteiten
Zaal Heide beschikt over alle benodigde technische faciliteiten.

Catering
Doordat wij over een eigen keukenbrigade beschikken, is er veel mogelijk op het gebied van de catering. Kies bijvoorbeeld voor een lunch tijdens uw vergadering of sluit een congres af met een warm en koud buffet. Er zijn talloze mogelijkheden. De afdeling Meeting & Events helpt u graag met het maken van de juiste en passende keuze! 

Uw meeting of event 
De afgelopen jaren is er binnen Evenementenhal een schat aan ervaring opgebouwd wat betreft het organiseren van evenementen, congressen, concerten, feesten en partijen. Professionaliteit, vakkennis en groot organisatievermogen zijn daarbij de sleutelwoorden. Onze medewerkers van Meetings & Events staan klaar om uw evenement op een unieke wijze volledig te verzorgen, waarbij u zich kunt concentreren op uw eigen vak met het gewenste rendement.

Handtekening_360.jpgLoop nu virtueel door ons Evenementencentrum.

 

Opstellingen

Onderstaande zaalopstellingen zijn mogelijk in de zaal Zaal Heide:

  • Diner opstelling

    Diner

    max. 88 personen

  • Receptie opstelling

    Receptie

    max. 130 personen