Visit the future

Easyfairs en Evenementenhal zijn twee organisaties die elkaar in 2016 hebben gevonden en besloten de krachten te bundelen. Dat doen we met de missie om wereldwijd communities te dienen. En met het streven, toonaangevend te zijn op het vlak van ‘marketing en technologie’ en talentontwikkeling.

Easyfairs Evenementenhal ontwikkelt en lanceert evenementen altijd op basis van behoeftes en wensen die kenmerkend zijn voor een bepaalde community.

De evenementen van Easyfairs Evenementenhal worden ontwikkeld op basis van de vier dimensies uit onze event mission:

1.            Kennisoverdracht
2.            Transacties
3.            Netwerken
4.            Entertainment

Binnen dit kader streven we ernaar een perfect evenement te creëren. Dat kan een beurs met all-in-formule inhouden (inclusief standbouw, meubilair, catering en deelname aan het kennisprogramma), maar bijvoorbeeld ook alleen de verhuur van vierkante meters. Om maximaal in te kunnen spelen op de behoeftes van onze exposanten is flexibiliteit een must.

Wij verstaan ons vak van faciliteren en ontzorgen. Niet alleen door het aanbieden van een professionele, sfeervolle ambiance, maar ook door een goede gastheer of gastvrouw te zijn.

Uiteindelijk is het ons doel om bezoekers van onze evenementen een unieke beleving en een kijkje in de toekomst te bieden: Visit the Future!

Evenementenhal-0839.jpg Klik om te vergroten

Nieuwsbrief Ontvang updates en speciaal door u geselecteerde onderwerpen in uw inbox! Aanmelden