De Evenementenhal App: Razendsnel contact met nieuwe leads!

Een beurs is een perfect moment om in contact met uw doelgroep te komen. De Evenementenhal App maakt dit nu nog eenvoudiger. Met de Evenementenhal App heeft u een tool die uw leads registreert & kwalificeert. En dat binnen enkele seconden. Met de data die u krijgt kunt u direct aan de slag met een follow up, en heeft u een rapportage die inzichtelijk maakt hoe succesvol de beursdeelname is.

Met de nieuwe Match & Meet functie ontmoet u razendsnel relevante leads. Match & Meet is een exclusieve tool op de Evenementenhal App voor exposanten die gebruik maken van de uitnodigingsservice. Het is een functie waarmee contact zo is gelegd, waarmee netwerken nog sneller en eenvoudiger gaat.

Evenementenhal App 2.0

Match & Meet is de ‘datingfunctionaliteit’ voor ondernemers

Match & Meet is een soort zakelijke Tinder. De bezoeker van de beurs geeft aan interesse te hebben in een exposant. De exposant kan in Match & Meet zien dat er een match is gemaakt, hij kan ook zien hoeveel matches hij heeft. Voor de exposant is het nu mogelijk om opvolging te geven. Zo is contact snel gemaakt.

Hoe werkt Match & Meet?

Exposanten moeten in de App branches selecteren waarin de bezoeker hen het beste kan vinden. Ze moeten er dus voor zorgen dat ze zichtbaar zijn in de voorkeurscategorie van de bezoeker. De bezoeker kan vervolgens matches maken door een exposant favoriet te maken. Dit kan een bezoeker doen door de exposant vanuit het exposantenoverzicht als favoriet te markeren. De exposant krijgt nu toegang tot de leadgegevens van de bezoeker (indien de exposant heeft deelgenomen aan de uitnodigingsservice van Evenementenhal*).

Overige informatie

De Evenementenhal App is gelanceerd in het najaar van 2015. Met deze app hebben exposanten en bezoekers een tool die hun leads registreert en kwalificeert. En dat binnen enkele seconden. Met de data die de gebruiker krijgt, kunnen ze direct aan de slag met een follow-up, en hebben zij een rapportage die inzichtelijk maakt hoe succesvol de beursdeelname is.

 

De App biedt verder actuele en relevante beursinformatie als openingstijden, het kennisprogramma, de deelnemerslijst, het laatste nieuws en de plattegrond. De Evenementenhal App wordt aangeboden in het Nederlands, Engels en Duits. Zo wordt internationaal netwerken nog makkelijker.  


Download de App in de Google Play Store
Download de App in de Apple App Store

Nieuwsbrief Ontvang updates en speciaal door u geselecteerde onderwerpen in uw inbox! Aanmelden