Congres

Bij Evenementenhal is uw evenement in goede handen, of het gaat om bijvoorbeeld een congres, een productpresentatie of een lezing. We bieden volop mogelijkheden voor bijeenkomsten van 4 tot 4.000 personen. Onze zalen zijn van alle gemakken voorzien en kunnen daarnaast qua uitstraling aangepast worden op uw thema. 

Naast de ontvangst van uw gasten in een prettige omgeving, is het van groot belang dat het de gasten tijdens het evenement aan niets ontbreekt. Evenementenhal biedt daarom de mogelijkheid een totaalpakket op maat aan te bieden. We nemen hierin alles mee van de technische faciliteiten tot aan de culinaire omlijsting. Een professioneel team staat klaar om de organisatie zoveel mogelijk uit handen te nemen en uw evenement van A tot Z te begeleiden. 

Alle voordelen van Evenementenhal op een rij:
- Keuze uit 13 zalen en 2 hallen; volop mogelijkheden van 4 tot 4.000 
  personen.
- 4.000 gratis parkeerplaatsen.
- Wij beschikken over een eigen keukenbrigade, de mogelijkheden zijn 
  hierdoor onbeperkt.
- Grote entrees met elk een eigen receptie.
- Evenementenhal kan u ondersteunen in het werven van gasten voor uw 
  bijeenkomst.

Voor meer informatie of een offerte op maat kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met de afdeling Meetings & Events.

Een overzicht van de zalen vindt u hier

Hieronder kunt u uw gegevens achterlaten en aangeven waar u meer informatie over wenst te ontvangen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • *
  • *
  • *
  • *
Foto_Congreszaal_VE1.jpg Klik om te vergroten Rabo_VE_2013.jpg Klik om te vergroten

Nieuwsbrief Ontvang updates en speciaal door u geselecteerde onderwerpen in uw inbox! Aanmelden