Vergaderen & Presenteren

Evenementenhal Venray biedt u de mogelijkheid om uw collega’s en zakenpartners te treffen op een unieke locatie in Nederland. Niet alleen op de grens van Limburg, Noord-Brabant en Gelderland, maar ook in de grensregio van Nederland, Duitsland en België.
Direct gelegen aan de A73 en op 5 minuten loopafstand van treinstation Venray is onze locatie goed te bereiken.

U en uw gasten kunnen gebruik maken van een volledig verzorgde ruimte en de nodige extra voorzieningen, zoals audiovisuele middelen en een arrangement op maat.

U kunt een presentatie of vergadering koppelen aan één van de vele beurzen die in Evenementenhal Venray wordt georganiseerd, maar u kunt natuurlijk ook buiten de beurzen prima terecht in het Congrescentrum.
U kunt in alle rust in één van de zalen een vergadering beleggen of presentatie verzorgen.

Bent u van plan een presentatie of vergadering te organiseren of bent u gewoon nieuwsgierig welke ruimtes zich achter de muren van het Congrescentrum begeven? Schroom dan niet om geheel vrijblijvend contact op te nemen met de afdeling Meetings & Events. Zij kunnen u een rondleiding geven en samen met u kijken naar de mogelijkheden om een succesvol evenement neer te zetten.

Hieronder kunt u uw gegevens achterlaten en aangeven waar u meer informatie over wenst te ontvangen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • *
  • *
  • *
  • *
zaal6_1.jpg Klik om te vergroten Zaal_Castenray_LR.jpg Klik om te vergroten

Nieuwsbrief Ontvang updates en speciaal door u geselecteerde onderwerpen in uw inbox! Aanmelden