Kerst- of Nieuwjaarborrel

Sluit het jaar af met een kerstborrel of geef het nieuwe jaar een startsein!
De Kerstdagen en het nieuwe jaar staan alweer bijna voor de deur! Wilt u de feestdagen geslaagd ingaan? Of juist het nieuwjaar feestelijk openen met uw personeel of relaties?

Bij Evenementenhal Venray kunt u ideeën omzetten in een beleving.

Kerst- of Nieuwjaarborrel
Uw Kerst- of nieuwjaarborrel is bij ons in goede handen. Bij Evenementenhal Venray kunt u volop aandacht schenken aan gasten, wij staan klaar om uw evenement te begeleiden.

Of het gaat om een zakelijke bijeenkomst, een evenement of een onvergetelijk feest, we bieden u graag de passende locatie waar we kunnen inspelen op uw wensen. Evenementenhal Venray beschikt over verschillende sfeervolle zalen met een wisselende capaciteit van 10 tot 4.000 personen welke makkelijk zijn aan te passen aan elke gewenst gezelschap.

Aan alles gedacht
Compleet ontzorgen, dat is het keurmerk van Evenementenhal Venray. U kunt erop vertrouwen dat alles in goede handen is. Onze ruime ervaring in deze tak van sport is uw garantie voor een geslaagde Kerst- of Nieuwjaarsborrel!

Kortom; sluit het jaar af met een kerstborrel of geef het nieuwe jaar een startsein en maak een vrijblijvende afspraak met de afdeling Meetings & Events van Evenementenhal!

Voor meer informatie over onze verschillende zalen klik hier.

U kunt er op vertrouwen dat uw evenement bij ons in goede handen is. Ons team staat voor u klaar!

ANGY-3206.jpg Klik om te vergroten ANGY-30752.jpg Klik om te vergroten ANGY-3049.jpg Klik om te vergroten Champagne_1.jpg Klik om te vergroten

Nieuwsbrief Ontvang updates en speciaal door u geselecteerde onderwerpen in uw inbox! Aanmelden