Wij stellen ons graag even voor!
Na kennismaking vallen alle puzzelstukjes ineen.

De kwaliteit zoals wij deze bij onze welbekende vakbeurzen leveren, vindt u ook terug bij uw vergadering, seminar, congres, symposium, productpresentatie of welk zakelijk evenement dan ook. Evenementenhal Venray streeft ernaar een volledig product te leveren. Dit wordt mogelijk gemaakt doordat wij alle benodigde faciliteiten en voorzieningen in eigen beheer hebben.

Elk bedrijf heeft wel eens een zakelijk evenement. Tijdens zo’n zakelijk evenement wilt u zich volledig kunnen concentreren op uw gasten, uw klanten of de spreker. Wij zorgen ervoor dat dit mogelijk is en nemen u graag alle zorgen uit handen.

Wie een opvallend evenement, een spraakmakend congres of een belangrijke bedrijfspresentatie organiseert, wil dat alles goed georganiseerd is. Niet alleen de accommodatie moet perfect zijn, maar ook de catering.

Evenementenhal Venray beschikt over een eigen keuken- en horeca-afdeling. Laat u inspireren door het menu dat de chefkok u kan serveren. Of het nu gaat om een vergadering voor 4 personen, een cursus voor 25 personen, een presentatie voor 250 personen of een congres voor 1000 personen, Evenementenhal Venray kan alles aan.

Op de site vindt u informatie over onze vergader- en congresmogelijkheden. Wij maken graag een afspraak met u om alle mogelijkheden te bespreken.

De basis faciliteiten onder de loep genomen

Evenementenhal Venray streeft ernaar een totaalpakket op maat aan te bieden, inclusief de nodige culinaire omlijsting en technische faciliteiten. Een professioneel team staat klaar om de organisatie zoveel mogelijk uit handen nemen en de evenementen van A tot Z te begeleiden.

Ontvangst
Uw gasten worden door onze receptioniste ontvangen in een sfeervolle entree. De receptie heeft een centrale functie tijdens de evenementen; het is het contactpunt voor vragen en opmerkingen.

Goed verzorgde ruimte
Evenementenhal Venray beschikt over diverse ruimten, met verschillende afmetingen. Gezien de diversiteit, kan voor elk evenement de juiste opstelling en sfeer gecreëerd worden. Wij bepalen graag samen met u welke ruimte geschikt is voor uw evenement. Uiteraard wordt deze ruimte naar uw wens ingericht met ons meubilair.

Apparatuur & Entertainment

Indien gewenst kan Evenementenhal Venray een beroep doen op de samenwerking met gerenommeerde bedrijven op het gebied van audiovisuele middelen, decoratie en entertainment.

Catering
Evenementenhal Venray beschikt over een eigen keuken- en horeca-afdeling, waardoor specifieke wensen op culinair gebied kunnen worden gerealiseerd. De dames en heren van de horeca zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt. Of het nu om een lunchbuffet of een uitgebreid vijfgangen diner gaat, onze medewerkers bereiden het graag voor u.

Goede bereikbaarheid en voldoende parkeergelegenheid

Het Duitse vliegveld Weeze ligt op 16 km afstand en is snel te bereiken via de N270. België ligt op 60 km afstand. Het treinstation van Venray ligt op loopafstand van Evenementenhal Venray.

Overige facilitaire diensten

Bezoekers van Evenementenhal Venray kunnen kosteloos gebruik maken van de toiletten en de garderobe.

Downloads

Routebeschrijving_Venray.pdf 373 KB PDF Downloaden
venray_beurs_vlooienmarkt.jpg Klik om te vergroten Evenementenhal-0922.jpg Klik om te vergroten

Nieuwsbrief Ontvang updates en speciaal door u geselecteerde onderwerpen in uw inbox! Aanmelden