Evenementenhal beleven

De grote wereld wordt door digitalisering alleen maar kleiner. Op elk moment en overal ter wereld leggen mensen contact met elkaar door middel van internet, telefoon, televisie en ga zo maar door. Het persoonlijke contact tussen mensen blijft echter de sleutel voor het échte ontmoeten: elkaar in de ogen kijken, een hand geven. Daartoe bieden Evenementenhallen Hardenberg, Gorinchem en Venray de perfecte gelegenheid. Gastvrijheid en professionaliteit gaan daarbij hand in hand.

Evenementenhallen bieden in een sfeervolle, ruim opgezette ambiance, uitgebreide en professionele mogelijkheden voor vak- en consumentenbeurzen, concerten, evenementen, vergaderingen, (bedrijfs)feesten, bruiloften en partijen.
Het enthousiaste team van beursorganisatoren heeft dagelijks contact met de verschillende branches om in een dynamisch samenspel vak- en consumentenbeurzen te organiseren. Beurzen worden steeds belangrijker in de marketing- en communicatiemix. Zeker in een omgeving waarin het persoonlijk contact onder druk komt te staan. Onze medewerkers van afdeling Meetings & Events staan u graag terzijde bij de organisatie van uw evenement, congres, vergadering en/of feest. Onze koks, bediening, halmedewerkers en technische dienst zorgen ervoor dat alles verloopt volgens de unieke en befaamde full service formule, die garant staat voor een succesvol evenement. En dit alles onder het motto: Ja, persoonlijk kan elke dag nóg persoonlijker! Beleef het met ons, beleef de Evenementenhal.

Ons evenement. Uw moment.

Handtekening_360.jpg Klik hier voor een virtuele rondleiding

 

Vragen?

Indien u vragen heeft neem dan contact met ons op per e-mail: venray@evenementenhal.nl
Wij proberen uw vragen dan zo snel mogelijk te beantwoorden!

Evenementenhal-0839.jpg Klik om te vergroten Evenementenhal-0723.jpg Klik om te vergroten

Nieuwsbrief Ontvang updates en speciaal door u geselecteerde onderwerpen in uw inbox! Aanmelden