Succesvolle editie van Landbouwdagen Intensieve Veehouderij 2018 in Venray

13 maart 2018

De afgelopen editie van Landbouwdagen Intensieve Veehouderij (LIV) op 6, 7 en 8 maart in Evenementenhal Venray is bezocht door ruim 15.000 professionals. De organisatie – Easyfairs Evenementenhal - was erg te spreken over het beursverloop, gezien de tevredenheid onder zowel exposanten als bezoekers. “Dit was een schoolvoorbeeld van hoe een vakbeurs hoort te zijn. De sector staat onder druk, maar er heerst een ongelofelijke strijdbaarheid om het beste bij elkaar naar boven te halen. Bezoekers gaven daarbij het belang aan van LIV als onmisbaar verzamelpunt voor de sector. Ze zien LIV als hét contactmoment, maar ook om te sparren over de laatste ontwikkelingen in de sector”, zeggen organisatoren Natascha Halbertsma en Judith Pelgrim.

De vele duizenden bezoekers waren met name pluimvee-, varkens- en kalverhouders en dierenartsen. Ze troffen een ruim opgezette beursvloer aan met 260 exposanten die onder andere actief zijn op het gebied van stalinrichting, veevoeding en voedingssupplementen, mestopslag, klimaattechniek en betonproducten.

 

Daarnaast zette de organisatie dit jaar meer in op kennisoverdracht. Dit werd onder meer gerealiseerd met een openingssymposium over erfveiligheid en bezoekers konden dagelijks aanschuiven bij meerdere kennissessies van Wageningen University & Research (WUR) en De Gezondheidsdienst voor Dieren over onder andere effectief dierziekten behandelen en verdere schade beperken.

 

“Na een maandenlange voorbereiding in nauwe samenwerking met onze exposanten was deze editie de kers op de taart van een zeer geslaagd agrarisch beursseizoen. De exposanten hebben goede zaken gedaan, omdat ze in contact kwamen met vakgericht publiek. We hebben vooraf nog nadrukkelijker gestuurd op de bezoekerskwaliteit. Dat heeft duidelijk zijn vruchten afgeworpen, tot groot genoegen van de exposanten. Samen met hen hebben we een super mooie show neergezet met goede resultaten in een krimpende sector. Daar mogen we met elkaar ontzettend trots op zijn!”, aldus Halbertsma en Pelgrim.   

Logo_LIV_VE_Website.jpg Klik om te vergroten

Nieuwsbrief Ontvang updates en speciaal door u geselecteerde onderwerpen in uw inbox! Aanmelden