Legofestijn Bouwblokjes in Venray met ontelbare legoblokjes en Vikingen

07 december 2017

De vierde editie van het legofestijn Bouwblokjes in Evenementenhal Venray staat voor de deur. Op zaterdag 16 en zondag 17 december komen duizenden bezoekers op het tweedaagse evenement af. Nieuw dit jaar is de aanwezigheid van meerdere Vikingen waar bezoekers mee op de foto kunnen. Ook legodesigner Robert Bontenbal komt voor een meet and greet naar Bouwblokjes. Bontenbal is met name bekend als de man achter het ontwerp van de legoset ‘The Old Fishing Store’.

Al drie edities op rij is het legofestijn Bouwblokjes in Venray goed voor duizenden bezoekers. Voor deze vierde editie wil de organisatie extra elementen toevoegen aan het programma. “Dat is gelukt met de komst van de legofan en talentvolle designer Robert Bontenbal. Het is een bekende naam in de legowereld. Zijn legoset van de oude viswinkel gaat de hele wereld over. Tijdens Bouwblokjes kan iedereen hem ontmoeten. En bezoekers kunnen op de foto met Vikingen. Een gedeelte van het festijn wordt ingericht als Vikingen-kamp met tenten en een klein strijdtoneel waar ook spelletjes worden gehouden”, laat de organisatie weten.  

 

Uitgebreid aanbod en programma

Binnenkort strijkt de legowereld weer neer in Noord-Limburg. Het middelpunt van Bouwblokjes is de legomarkt waar ontelbare legosteentjes te koop zijn. Ook zijn er bouwhoeken, een legoracebaan, springkussens, een indoor doolhof, een bioscoop waar legofilms te zien zijn en er zijn legodemonstraties en imposante legocreaties van legofans te zien. “Het aanbod en programma is groot en divers, omdat we echt een dagje uit willen aanbieden. Het evenement moet urenlang vermaak bieden met het mooiste speelgoed dat er ooit is gemaakt. Bovendien is er voor de allerkleinsten dit jaar ook een Duplo bouwhoek en activiteiten”, aldus de organisatie.

 

Openingstijden Bouwblokjes 2017

Bouwblokjes is op zaterdag 16 en zondag 17 december te bezoeken van 10.00 tot 17.00 uur. De entreeprijs voor bezoekers is 4 euro, kinderen tot en met 2 jaar hebben gratis toegang. Tickets zijn aan de kassa te koop. Parkeren bij Evenementenhal Venray is gratis. Meer informatie: www.evenementenhal.nl/bouwblokjes

Logo_Bouwblokjes_website.jpg Klik om te vergroten

Nieuwsbrief Ontvang updates en speciaal door u geselecteerde onderwerpen in uw inbox! Aanmelden