Legodesigner Robert Bontenbal komt naar legofestijn Bouwblokjes in Venray

14 november 2017

De vierde editie van het legofestijn Bouwblokjes in Evenementenhal Venray krijgt een speciaal tintje: legodesigner Robert Bontenbal komt voor een meet and greet naar het tweedaagse lego-evenement. Bontenbal is met name bekend als de man achter het ontwerp van legoset ‘The Old Fishing Store’. Bezoekers van Bouwblokjes kunnen op zaterdag 16 en zondag 17 december hun legoset meenemen en laten signeren door Bontenbal.

Al drie edities op rij is het legofestijn Bouwblokjes in Venray goed voor duizenden bezoekers. Voor deze vierde editie wil de organisatie iets extra’s toevoegen aan het programma. “Dat is gelukt met de komst van de legofan en talentvolle designer Robert Bontenbal. Het is een bekende naam in de legowereld. Zijn legoset van de oude viswinkel gaat de hele wereld over. Tijdens Bouwblokjes kan iedereen hem ontmoeten”, laat de organisatie weten.   

 

Uitgebreid aanbod en programma

Over een maand strijkt de legowereld weer neer in Noord-Limburg. Het middelpunt van Bouwblokjes is de legomarkt waar ontelbare legosteentjes te koop zijn. Ook zijn er bouwhoeken, een legoracebaan, springkussens, een indoor doolhof, een bioscoop waar legofilms te zien zijn en er zijn legodemonstraties en imposante legocreaties van legofans te zien. “Het aanbod en programma is groot en divers, omdat we echt een dagje uit willen aanbieden. Het evenement moet urenlang vermaak bieden met het mooiste speelgoed dat er ooit is gemaakt”, aldus de organisatie.

 

Openingstijden Bouwblokjes 2017

Bouwblokjes is op zaterdag 16 en zondag 17 december te bezoeken van 10.00 tot 17.00 uur. De entreeprijs voor bezoekers is 4 euro, kinderen tot en met 2 jaar hebben gratis toegang. Tickets zijn aan de kassa te koop. Parkeren bij Evenementenhal Venray is gratis. Meer informatie: www.evenementenhal.nl/bouwblokjes

Persfoto_Robert_Bontenbal.jpg Klik om te vergroten

Nieuwsbrief Ontvang updates en speciaal door u geselecteerde onderwerpen in uw inbox! Aanmelden