Vakbeurs Uiterlijke Verzorging Venray groeit in kwaliteit door meer toe te spitsen op professionals

18 oktober 2017

Vakbeurs Uiterlijke Verzorging in Venray beleefde op 14, 15 en 16 oktober een succesvolle editie. Met name het uitgebreide programma per beautybranche werd door bezoekers als erg positief ervaren. In totaal kwamen 3.623 beautyprofessionals op de beurs af. Exposanten waren op hun beurt te spreken over de bezoekerskwaliteit, gerealiseerd door het aangescherpte uitnodigingsbeleid dat zich meer had toegespitst op de professional en de leeftijdsgrens van minimaal zestien jaar. De volgende editie van Vakbeurs Uiterlijke Verzorging is op 20, 21 en 22 januari 2018 in Gorinchem.

Visagisten, nagelstylisten, masseurs, pedicures en schoonheidsspecialisten: elke beautybranche had in Venray een eigen uitgebreid programma. Van trainingen en workshops tot aan wedstrijden en demonstraties. Bezoekers waren enthousiast over het uitgebreide aanbod. Zo vielen de massagedemonstraties in de smaak op het Massageplein. De demo’s werden druk bezocht en de nieuwe opzet – waarbij het Massageplein werd geflankeerd door stands van Magneet Massage en Kathleen Kay Cosmetics – was een groot succes. Ook de demo’s cupping massage van Bellabaci waren populair op de beursvloer.  

 

Op zondag waren er meerdere wedstrijden: het NK French Manicure en de Benelux Beauty Award. Er werden ook tal van trainingen en lezingen aangeboden op de beursvloer voor onder meer pedicures en nagelstylisten. Zowel exposanten als bezoekers noemden het grote aanbod aan gratis demonstraties en trainingen als onmisbaar onderdeel van de vakbeurs. De organisatie beoogt dan ook dit programma verder uit te breiden in de toekomst. De eerstvolgende editie van Vakbeurs Uiterlijke Verzorging is op 20, 21 en 22 januari 2018 in Evenementenhal Gorinchem. Meer informatie: www.vakbeursuiterlijkeverzorging.nl

Persfoto_UV_Venray_2017.jpg Klik om te vergroten

Nieuwsbrief Ontvang updates en speciaal door u geselecteerde onderwerpen in uw inbox! Aanmelden