Vakbeurs Uiterlijke Verzorging Venray komt met uitgebreid programma voor alle beautybranches

05 oktober 2017

Elke beautybranche heeft een eigen uitgebreid programma op Vakbeurs Uiterlijke Verzorging in Venray. Van trainingen en workshops voor schoonheidsspecialisten, pedicures en masseurs tot wedstrijden en demonstraties voor visagisten en nagelstylisten. Speciaal voor kappers is er op de zondag en de maandag een KappersPoint met demonstraties. Vakbeurs Uiterlijke Verzorging is op 14, 15 en 16 oktober te bezoeken in Evenementenhal Venray.

Vakbeurs Uiterlijke Verzorging onderscheidt zich in de beautybranche met haar uitgebreide aanbod aan gratis trainingen, demonstraties, lezingen en workshops. “De kracht van ons concept is de combinatie tussen een aantrekkelijke beursvloer met aansprekende leveranciers en een op maat gemaakt programma voor elke beautybranche. Ook beogen we voor deze editie een kwaliteitsstap te maken op het gebied van bezoekerskwaliteit door een leeftijdsgrens van 16 jaar te hanteren en we hebben ons uitnodigingsbeleid verder toegespitst op de professional”, zegt organisator Giny Hurink.

 

Het programma voor schoonheidsspecialisten bestaat onder meer uit open trainingen over online afspraken plannen, het positioneren van je salon, Active Kool suikerpasta en de Anti Cellulite Behandeling Universal Contour Wrap. Voor zowel schoonheidsspecialisten als masseurs worden op Het Massageplein demonstraties gegeven door Kathleen Kay Cosmetics en Magneet Massage. Onder meer de Ayurvedische voetmassage, Gelaat Magneet Massage en Bamboe lichaamsmassage komen aan bod. Daarnaast verzorgt Bellabaci op haar stand cupping demonstraties, een oude Chinese massagetechniek.

 

Gratis open trainingen

Voor visagisten zijn er doorlopend demo’s en op zondag wedstrijden met de thema’s: bruid, steam punk en barok style. Op Het Nagelplein zijn voor nagelstylisten doorlopend workshops te volgen van onder meer Konad Benelux, Urban Nails en Alessandro. Op de zondag zijn er ook nagelwedstrijden. Het programma voor pedicures bestaat uit de open training Footlogix en lezingen over uiteenlopende onderwerpen als cryotherapie, wellness voetverzorging en mellinn20. Voor kappers wordt er op de zondag en de maandag een KappersPoint ingericht waar demonstraties van Pivot Point te volgen zijn.

 

Beursdata en openingstijden

Vakbeurs Uiterlijke Verzorging is op 14, 15 en 16 oktober te bezoeken van 10.00 tot 17.00 uur in Evenementenhal Venray. Meer informatie: www.vakbeursuiterlijkeverzorging.nl

Logo_Viv2015_Website2.jpg Klik om te vergroten

Nieuwsbrief Ontvang updates en speciaal door u geselecteerde onderwerpen in uw inbox! Aanmelden