Vakbeurs Uiterlijke Verzorging gaat in Venray meer sturen op kwaliteit

25 juli 2017

Het uitnodigingsbeleid van Vakbeurs Uiterlijke Verzorging in Venray is dit jaar aangescherpt,  om de kwaliteit van bezoekers verder te verhogen. Hierdoor komen deelnemers op de beursvloer in contact met bezoekers die werkzaam zijn in de vijf beautybranches: pedicures, nagelstylisten, schoonheidsspecialisten, visagisten, masseurs en aanverwante segmenten. De eerste editie met deze nieuwe opzet is op 14, 15 en 16 oktober in Evenementenhal Venray.

Vakbeurs Uiterlijke Verzorging zit behoorlijk in de lift in het Noord-Limburgse Venray. Vorig jaar namen 100 exposanten deel aan de beurs, bijna een verdubbeling ten opzichte van 2015. Ook het aantal bezoekers nam explosief toe tot 4600. “We willen dit jaar deze positieve lijn doortrekken en gaan ons daarbij richten op de kwaliteit van de bezoeker. Zo hebben we een leeftijdsgrens van 16 jaar gesteld en spitsen wij onze marketing verder toe op de professional”, zegt organisator Giny Hurink.

 

Massage Plein

Verder investeert de organisatie net als vorige jaren in een op maat gemaakt programma voor elke beautybranche. Er is een Massage Plein met doorlopend demonstraties van diverse technieken door Magneet Massage en Kathleen Kay Cosmetics. Daarnaast verzorgt Bellabaci op haar stand cupping demonstraties, een oude Chinese massagetechniek.

 

Gratis open trainingen

Visagisten kunnen terecht op het Visagieplein voor demonstraties. Op de zondag zijn er ook visagiewedstrijden. Schoonheidsspecialisten kunnen deelnemen aan gratis open trainingen gericht op huidverzorging en –verbetering. Ook de demonstraties van de massagetechnieken zijn voor schoonheidsspecialisten interessant. Op Nagelplein zijn doorlopend workshops te volgen en op zondag zijn er nagelwedstrijden. Aan het programma voor pedicures wordt op dit moment gewerkt.

 

Beursdata en openingstijden

Vakbeurs Uiterlijke Verzorging is op 14, 15 en 16 oktober te bezoeken van 10.00 tot 17.00 uur in Evenementenhal Venray. Meer informatie: www.vakbeursuiterlijkeverzorging.nl

Logo_Viv2015_Website2.jpg Klik om te vergroten

Nieuwsbrief Ontvang updates en speciaal door u geselecteerde onderwerpen in uw inbox! Aanmelden