RMV Venray 2017 trekt stijgende lijn door

13 maart 2017

In totaal bezochten 10.742 geïnteresseerden Rundvee & Mechanisatie Vakdagen (RMV) op 7, 8 en 9 maart in Evenementenhal Venray. Dat zijn 236 bezoekers meer dan vorig jaar en daarmee trekt deze agrarische vakbeurs de stijgende lijn van de laatste jaren door. Nieuw op RMV Venray was dit jaar de extra aandacht voor geitenhouderij met een speciale themaroute ‘Geitenhouderij’ en een ‘Geitensymposium’ waar ruim 100 belangstellenden op af kwamen. Deze week vindt de tweede agrarische vakbeurs plaats in Evenementenhal Venray: Landbouwdagen Intensieve Veehouderij Venray (14-16 maart).

“We konden rekenen op veel belangstelling op de stand door de combinatie van het geitensymposium en de geitenroute”, zei exposant Paul van Roovert namens BouMatic. Ook Agri-Plastics was enthousiast over het beursverloop: “In Gorinchem hebben we onze innovatie, de starter kalverbox’ voor het eerst gepresenteerd. Nu hebben we op RMV Venray onze naamsbekendheid ermee vergroot in de regio Zuid-Nederland. We hadden op de eerste beursmiddag al direct een aantal leads genoteerd”, zei Gerwin Meesters namens het bedrijf.

 

De beurshallen in Venray staan aankomende week in het teken van de volgende agrarische vakbeurs: Landbouwdagen Intensieve Veehouderij (LIV). Naast een volle beursvloer, zijn er op 14, 15 en 16 maart meerdere bijeenkomsten gericht op pluimveehouders en varkenshouders. Ook is er een symposium ‘Asbest, een noodzaak met kansen’. Aansluitend kan de beursvloer bezocht worden. Aanmelden voor kennissessies kan via www.evenementenhal.nl/liv-venray.

 

LIV Venray 2017

LIV Venray is een toonaangevend contactmoment voor de pluimvee-, varkens- en kalverhouderij uit Zuidoost- en Midden-Nederland, Duitsland en België. Dit jaar zijn er thematische routes op het gebied van ‘Beter Leven Keurmerk’ en ‘Asbest’. LIV Venray is te bezoeken van 13.00 tot 22.00 uur. Belangstellenden kunnen hun e-ticket vooraf aanvragen via www.evenementenhal.nl/liv-ve. Bezoekers die zijn uitgenodigd via standhouders hebben een registratiecode (per post of digitaal) ontvangen voor gratis entree. Extra tickets kunnen online aangevraagd worden à € 20,- per persoon. Online voorregistratie is verplicht.

RMV-VE-web.jpg Klik om te vergroten

Nieuwsbrief Ontvang updates en speciaal door u geselecteerde onderwerpen in uw inbox! Aanmelden