Vierde aflevering ‘BOERenZAKEN’ met Alpuro Breeding over geitenhouderij

28 februari 2017

De vierde aflevering van ‘BOERenZAKEN’ is deze week gelanceerd. Met speciale aandacht voor de geitenhouderij. Tijdens Rundvee & Mechanisatie Vakdagen op 7, 8 en 9 maart 2017 in Evenementenhal Venray wordt extra aandacht geschonken aan de geitenhouderij. In deze vierde aflevering komt Roy Maar van Alpuro Breeding aan het woord. Hij adviseert geitenhouders over lammerenopfok, voeding, huisvesting, klimaat en management.

 

‘BOERenZAKEN’ stelt in een reeks vlogs (video’s) verhalen van exposanten, bezoekers en aanverwanten uit de sector centraal. In deze afleveringen brengt Evenementenhal in beeld hoe agrarische ondernemers omgaan met de uitdagingen in hun sector. Eerder kwamen Melkveebedrijf Wennemars, NAJK en voormalig Evenementenhal-eigenaar Herman van der Most aan het woord. De nieuwe aflevering met Alpuro Breeding over de geitenhouderij is te zien op: https://youtu.be/7YcNL75Wbt0.

 

In totaal gaat Evenementenhal in samenwerking met mediapartner Prosu Media Producties 10 vlogs lanceren. De vijfde aflevering van ‘BOERenZAKEN’ wordt halverwege maart gepresenteerd.

 

De eerstvolgende agrarische vakbeurs van Evenementenhal vindt volgende week plaats: RMV Venray op 7, 8 en 9 maart. Deze vierde editie is te bezoeken van 13.00 tot 22.00 uur. Belangstellenden kunnen hun e-ticket aanvragen via www.evenementenhal.nl/rmv-ve. Bezoekers die zijn uitgenodigd via standhouders hebben een registratiecode (per post of digitaal) ontvangen voor gratis entree. Extra tickets kunnen online aangevraagd worden à € 20,- per persoon. Online voorregistratie is verplicht.

Large-Logo_BoerenZaken_zs.jpg Klik om te vergroten

Nieuwsbrief Ontvang updates en speciaal door u geselecteerde onderwerpen in uw inbox! Aanmelden