Seminar Ronde Tafel 160 Venray - Horst 1 juni in Evenementenhal Venray

29 april 2016

RT_Seminar2016_sponsorbanner.jpeg
Seminar 2016: StrijdToneel - Aanval is de beste verdediging

Op woensdag 1 juni 2016 organiseert Ronde Tafel 160 Venray-Horst het jaarlijkse Seminar. Vanaf het podium inspireren twee absolute titanen honderden ondernemers en zakelijke beslissers.

Ondernemen is overleven. Stroomopwaarts, bergopwaarts. Tegenwind en tegenslag. Vechten. Want de aanval is de beste verdediging. De voormalig Commandant der Strijdkrachten en een beroemde topadvocaat weten dat als geen ander. Na deze avond kunt u op uw ‘StrijdToneel’ met recht de hemel bestormen!

Voor meer informatie over het programma en het bestellen van kaarten kunt u de website raadplegen.

Wim_Anker.jpg Samen met zijn eeneiige tweelingbroer Hans runt Wim Anker het kantoor Anker & Anker in Leeuwarden. Hij was als advocaat betrokken bij diverse geruchtmakende strafzaken. Zo stond hij Ferdi E. bij na de moord op Ahold-directeur Gerrit Jan Heijn. Ook was hij de advocaat van Robert M. na het seksueel misbruik op Amsterdamse kinderdagverblijven. En hij deed de verdediging na de Nieuwsjaarsbrand bij café De Hemel in Volendam. Gehaat en geroemd, dus. De turbulentie van een familiebedrijf in het kwadraat. Hoe vaart u als ondernemer de juiste koers in woelige wateren? Wat doet dat met u als mens? “Tegenwind laat de vlieger stijgen.”
 Peter_van_Uhm.jpg  Van bakkerszoon tot generaal. Vanuit een middenstandsgezin klom Peter van Uhm door de rangen op tot Commandant der Strijdkrachten. Van 2008 tot 2012 was hij de hoogste militair van de Nederlandse krijgsmacht. Te land, ter zee en in de lucht. Eén been in de militaire arena, één been in de politieke arena. Evenwichtskunst. Met een goede balans gaat elke organisatie vastberaden vooruit. Wie leiding wil geven, moet leiding durven nemen. “Motiveren zit in het hoofd, inspireren zit in het hart.” Zo kan iedereen volgens Van Uhm op zijn eigen manier bijdragen aan een betere wereld. Wat is uw wapen?
Logo_Ronde_Tafel.png Klik om te vergroten RT_Seminar2016_sponsoradvertentie.jpeg Klik om te vergroten

Nieuwsbrief Ontvang updates en speciaal door u geselecteerde onderwerpen in uw inbox! Aanmelden