HAL Open Darts & HAL Masters: eerste honderden aanmeldingen binnen

23 februari 2016

Na de Dutch Darts Masters met Michael van Gerwen als winnaar, blijft Evenementenhal in de greep van het dartsvirus. In de thuishaven van de Nederlandse dartssport, vindt op 19 en 20 maart HAL Open Darts en HAL Masters plaats. Iedereen die geen lid is van PDC of PDPA kan zich hiervoor inschrijven via www.halopendarts.nl.

De eerste honderden inschrijvingen zijn al binnen voor HAL Open Darts. Ook Danny Noppert heeft zich aangemeld. De winnaar van Scottish Open en tevens nummer twee van Dutch Open in Assen heeft inmiddels de eerste plaats op de BDO seizoensranking weten te bemachtigen. Daarmee is Noppert één van de darters die mogelijk hoge ogen gaat gooien in Venray. Daarnaast heeft ook Lisa Ashton zich opgegeven voor HAL Open Darts. Ze is een Engelse dartsspeelster en meervoudig wereldkampioen bij de BDO. Dit jaar won ze ook in Assen de Dutch Open.

Meedoen aan HAL Open Darts en HAL Masters kan alleen op basis van voorinschrijving via de website van het toernooi: www.halopendarts.nl. De inschrijving loopt tot 12 maart. Bezoekers kunnen op beide dagen gratis het dartsfeest bezoeken. Ook parkeren is voor iedereen gratis.

Op zowel zaterdag als zondag wordt er gespeeld in de categorieën: heren, dames, jongens en meisjes singles (deelname vanaf 8 jaar). Het inschrijfgeld voor heren en dames is 20 euro per dag en voor de jeugd 10 euro per dag. Beide toernooien tellen mee voor de BDO ranking en de Finder Darts Masters ranking. De kampioen van de HAL Open Darts (heren, dames en jongens) verdienen een startbewijs voor de Finder Darts Masters 2016.

Er zijn ook aantrekkelijke arrangementen samengesteld voor deelnemers en gasten. Overnachten op locatie kan al vanaf 89,50 euro per nacht op basis van logies & ontbijt (excl. verblijfsbelasting van 1,50 euro p.p.p.n.). Meer informatie en inschrijven kan via www.halopendarts.nl.
                                   Astaria_boekhotelhal.jpg
 Banner_Hal_Open.jpg

Logo_Hal_Open_en_Master_website.jpg Klik om te vergroten

Nieuwsbrief Ontvang updates en speciaal door u geselecteerde onderwerpen in uw inbox! Aanmelden