Inschrijving HAL Masters en HAL Open Darts 2016 in volle gang!

16 november 2015

De inschrijving voor de twee internationale dartstoernooien HAL Masters en HAL Open Darts is inmiddels in volle gang. Op zaterdag 19 maart wordt in Evenementenhal Venray de HAL Masters gespeeld en op zondag 20 maart het HAL Open Darts.

Op zowel zaterdag als zondag wordt er gespeeld in de categorieën: heren, dames, jongens en meisjes singles (deelname vanaf 8 jaar). Het inschrijfgeld voor heren en dames is € 20,- per dag en voor de jeugd € 10,- per dag.

Beide toernooien tellen mee voor de BDO ranking en de Finder Darts Masters ranking en daarbij verdienen de Hal Open Darts kampioenen (heren, dames en jongens) een startbewijs voor de Finder Darts Masters 2016. Iedereen die is gerechtigd om Winmau World Masters, Lakeside en Finder Darts Masters te gooien, mag deelnemen aan dit evenement. Dit betekent dat iedereen die geen lid is van PDC of PDPA zich mag inschrijven. Meedoen kan alleen op basis van voorinschrijving via de website van het toernooi, www.halopendarts.nl en de inschrijving loopt tot 12 maart 2016.

_MG_7487.JPG Klik om te vergroten Logo_Hal_Open_en_Master_website.jpg Klik om te vergroten

Nieuwsbrief Ontvang updates en speciaal door u geselecteerde onderwerpen in uw inbox! Aanmelden